J.Omrani (23-12-09)
من مشکلی ندارم . اینطوری جو بعضی از دوستان رو میگیره . من میگم با توجه به تستهای سایتهای دیگه شاید مشکلی در سیستم تست گرین باشه . من هیچ مشکلی نه با گرین دارم نه با مهندس عمرانی . یک نظریه دادم به دلیل اختلاف فاحش تستها . اگر گرین پیشنهاد میدادم هم یعنی با گرین مشکلی ندارم . سالها هم با مهندس عمرانی دوست هستم . دوستی چند ماه نیست. یه سوال واسم پیش اومده. یک سوال منطقی رو با یک جواب منطقی جواب بدید من به انیشتن چیکار دارم .
J.Omrani (23-12-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
امیدجان؛
سلام،
لطفا قبل از هرگونه ادعایی، نگاهی دوباره به تجهیزات ذیل بیندازید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدحال از شما سوال می کنم:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/OMRANI%7E1.GRE/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG]
http://www.shahrsakhtafzar.com/other...in-a-test.html
- در کدام سایتی که اقدام به بررسی پاور می کند، شما شاهد حضور حداقل 20 نفر ناظر هستید.
- در کدام سایتی که اقدام به بررسی پاور می کند، شما شاهد چنین تجهیزات تست کاملی هستید.
- در کدام سایتی که اقدام به بررسی پاور می کند، شما شاهد حضور نمایندگان خود شرکتها هستید.
- در کدام سایتی که اقدام به بررسی پاور می کند، شما شاهد چنین بررسی کاملی همچون " پنج پادشاه در یک اقلیم" بودید. (28 صفحه که 20 صفحه اش فقط مربوط به مسائل فنی است)
- و...
خوب فکر می کنم که شما سایت آمریکایی و معروف Hardware Secret را قبول داشته باشید. حال به بررسی این سایت (در یک سطح توان پایین تر از سطح توان بررسی پنج پادشاه در یک اقلیم) توجه فرمایید:
Seventeam ST-750P-AF (GREEN GP785B) V-Force Series
Gold award
CoolerMaster UCP-700 UCP Series
Bronze Award
آیا شما اختلاف نتایج را مشاهده نمی فرمایید؟
* توضیح اینکه در بررسی پنج پادشاه در یک اقلیم ، توان پارها در محدوده 850 الی 900 بود ولی در این بررسی توان پاورها بین 700 الی 750 است. ولی هر دو مدل از همان سری ساخت بودند، یعنی سری UCP کولرمستر و سری V-Force سون تیم (عینا مدل GP785B گرین)
با تمام این موارد، بنده همیشه احترام خاصی برای رقبای خوب و فنی گرین (علی الخصوص کولرمستر) قائل بوده و هستم و هیچگاه سعی نکردم که کیفیت محصولات ایشان را زیر سوال ببرم. حتی وقتی بسیاری از دوستان از عبارت برنده و بازنده در این بررسی استفاده می کردند، بنده مانع شده و به ایشان متذکر می شدم که در این بررسی همه پاورها سربلند و نتایجشان بسیار عالی بود.
امید جان، اکنون روی صحبت بنده با شما به عنوان مدیر این انجمن است. شما بهتر از بنده اگاهید که یکی از اهداف اصلی چنین انجمن هایی ، معرفی و پیشنهاد محصولات با کیفیت و قیمت مناسب است. آیا شما دلیلی بر عدم کیفیت محصولات گرین دارید؟ بنده با روی باز از هر انتقادی استقبال می کنم و حتی خود شما شاهد بودید در مواردی که انتقاد منصفانه بوده، بنده حتی اقدام به ارسال هدیه جهت تشکر نموده ام و در اولین فرصت سعی در رفع اشکال نموده ام. مطمئن باشد که اگر دوست قدیمی همچون شما ، یک انتقاد منصفانه داشته باشد، بنده به طریق اولا تری از ایشان سپاسگزاری خواهم نمود. پس لطفا اگر مشکلی با محصولات گرین دارید، بدون هیچ رودربایستی و احیانا چشمپوشی عنوان فرمایید تا همان موضوع را به همراه چند ناظر (ازبین دوستان انجمن) بررسی و نتیجه را اعلام نماییم. ولی استفاده از عباراتی کنایه ای با هدف زیر سوال بردن ، آیا دردی را از بنده ، شما و احیانا خواننده محترم دوا خواهد نمود؟
نکته جالب اینجاست که بنده با همکاران خوب و زحمت کشمان در شرکت محترم دریا کامپیوتر، دارای دوستی دیرینه ای (بسیار قدیمی تر از شما) در کلیه سطوح مدیریتی، فنی و... هستم و به این دوستی افتخار هم می کنم. اما متاسفانه شما گاها با صحبت های نادرست و غیر فنی (اگر خواستید ، حداقل پنج مثال کاملا شفاف برایتان در این قسمت خواهم گذاشت تا دوستان قضاوت فرمایند) ، بنده را مجبور به پاسخگویی و تقابل قرار دادید. نکته ای که نه در ساختار فکری بنده جای دارد و نه مطمئنا شرکت محترم دریا کامپیوتر از شما خواسته است.
با تقدیم احترام
کاربر شهرسختافزار
باز هم سعه صدر و بزرگواري از جناب عمراني.
واقعا هميشه رفتار و اخلاق و برخورد شما قابل تقدير بوده و هست.
جناب بهادر هم استاد بنده هستند.
قصد نداشتم بگم سیستم ها تست مشکلی دارند یا مسئله ای هست . فقط منظورم این بود نتایج فرق دارد . فکر میکنم منظورم رو بد گفتم . یک سوال شاید اینطوری درست باشه دقت و کالیبره بودن دستگاهای تست پاور رو از کجا میشه فهمید . منظورم تست فن و حرارت نیست . منظورم مقدار باری که از شاخه ها میکشه . ربطی به تعداد ریلهای 12 یا تک ریل بودن شاخه 12 داره ؟
من نه قصد جسارت به نتایج دارم نه به نتیجه . این تفاوت ها باعث شد به این فکر بیوفتم . قصد خراب کردن گرین رو ندارم و نداشتم . سالها هم این برند رو پیشنهاد کردم . یعنی زمانی من این پاور رو پیشنهاد میدادم تو گرین بودم که بخوام حالا چون کولر مستر پیشنهاد میدم تو دریا باشم .کلا مشکلی با گرین ندارم و یک برند خوب میدونمش . ولی الان به دلایلی که واسه خودم دارم کولر مستر رو ترجیح میدم . قبول دارم که شکل سوال خوب نبود ولی قصد و هدفی برای تخریب گرین نداشتم .یک سوال بود چگونه میشه از صحت دستگاها و تنظیم بودنشون آگاه شد تو شرایط مساوی
J.Omrani (23-12-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدجان؛
سلام،
- انشاا.. در سری بعدی تست، حتما قبل از تست، ریپورت مربوط به کالیبراسیون دستگاه را در اختیار حضار قرار خواهم داد. همچنین به عنوان نمونه، یک پاور ثالث را با آمپرمتر و وات متر کلمپی هیوکی تست و نتایج ان را با دستگاه اکتیو لود مقایسه خواهیم نمود. همچنین سه دستگاه اکتیولود فقط در دفتر مرکزی موجود داریم که اگر نیاز بود نتایج هر سه را با یکدیگر مقایسه خواهیم نمود. فکر می کنم همین موارد کافی باشد.
- جهت اطلاع دوستان عزیزم، این هم تصویر جدیدترین ریپورت کالیبراسیون اکتیولود گرین: (تقریبا 5 ماه پیش اخذ شده )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- شما مطمئن باشید، گرین برای خودش هم که شده ، سالی یکبار تجهیزات تست خود را کالیبره می کند. آن هم نه در ایران! (چرا که بررسی عملکرد پاورهای خودمان در محموله های مختلف ، دارای اهمیت بسیار زیادی است. اینجا که دیگر با خودمان تعارف نداریم!)
فرض کنیم که دستگاه تست کالیبره نباشد! شما بهتر از بنده اگاهید که اگر درصد خطایی وجود داشته باشد، برای تمامی محصولات مورد تست یکسان است.
با تقدیم احترام
ممنون اطلاعات خوبی بود . سوالی بود که برام پیش اومده بود
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
دیدم عنوان بسیار خوب و مناسب انتخاب شده گفتم همینجا هم مزاحم بشم
سیستمی دارم به شرح زیر
مین برد: ایسوسcommando
سی پیو: E6600
هارد:500 وسترن گرین با 32 مگ بافر
رم:2گیگ (مارکش احتمالا پاتریوت)
گرافیک:سافایر 4670 یک گیگ DDR3
جانبی:DVB SkyStar HD2
دنبال انتخاب پاوری مناسب این سیستم هستم
شاید در آینده اضافه کردن یه هارد دیگه ممکن باشه اما افزایش گرافیک و غیره نه
پاور GP330Aگرین موجوده (دارم مال 3ماه هست)بنظرتون کافیه یا نه؟
یه کیس زیر40 تومن هم که ساده و مشکی باشه و سرش به تنش بی ارزه هم اگه سراغ دارید لطف کنید
چراغ پردازی و نمیدنم جینگلک بازی نمیخوام چیز ساده مقاوم مشکی
با تشکر
پاور کافیه . کیس هم میتونی elite 341 بگیری . کیسهای خوبی هستند .
mohsen_star (05-01-10)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید این کیس هرچی گشتم لینکی نبود
بجز این مدل مدل دیگه ای هم سراغ ندارید(قبلا یه کیس بود مارکDEC الان نیست؟)
coolermaster elite 341
mohsen_star (06-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks