خب اولا تشکر از همه دوستانی که نظر دادن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما آقای Destiny من همینی که شما گفتید رو خریدم...یعنی LITEON LightScribe 20X...در واقع من Plextor سفارش دادم ولی وفتی رفتم تحویل بگیرم دیدم قیمت همونه ولی با اون آماری که به من دادن حسابی فرق داره....اولا 20X نبود و 18X بود....دوما Port IDE داده بود که من مهمترین مساله برام SATA بودنش بود...سر همین دبه کردمو به جای اینکه 68 تومن بدم اونو بگیرم 31 تومن دادم همین LITEON رو گرفتم و خلاص!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خداییش این Plextor خیلی شاخ بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...همون نگاه اول که به جعبش و محتویاتش که چقدر تمیز چیده شده بود مینداختی حساب کار دستت میامدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...وقتی هم دستم گرفتم هیچ صدایی ازش در نمیامد...همه چیز محکم محکم...ولی LITEON نمیدونم چی توشه که وقتی سروتهش می کنی از اینورش میره اونورو جیر جیر صدا می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اینم خداییش تست کردم پرقدرته!
ممنون از همه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ختم تاپیک!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks