سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم با وحيد جان موافقم ...
گيگا بايت اگر هيچ چيز نداشته باشه ، يک گارانتي عالي داره ( آواژنگ )
آواژنگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منه ! اين آواژنگ يک نکته جالب تو گارانتيش داره ، اون هم اين هست که تو برگه گارانتيش نوشته
خرابي که از پاور بوجود بياد - خش افتاده گي روي برد - لپ پر شدن برد - تعميير شدن خارج از شرکت و ...
ولي وقتي ببري گارانتي واقعا رايگان تعميير مي کنند . تعمييرات جزئي رو هم بعد از پايان گارانتي رايگان
تعمير مي کنه . و البته اين سيستم آنلاين پيگري قطعه واقعا کار جالب و مبتکرانه اي است .
همين گارانتي خوبه که باعث مي شه آدم حتي نقايص توليدي گيگا بايت رو در نظر نگيره ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ال جي بهيچ عنوان نخر ! اگر خواستي ال جي بخري بيا من برات ميارم 20 هزار تومان ! گارانتي تعطيل ( مادايران )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوني هم که ديگه تو زير پله هاي چين توليد مي شه ... گارانتي گرون فروش ( ايران رهجو )
من يک سال پيش خريدم و يک سال عالي کارکرد ولي الان مي گن تعريفي نداره .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سامسونگ !!! من که اصلا خاطره خوبي از اين برند تو درايور ندارم ! گارانتي که نرفتم ! ( سام سرويس )
سر 6 ماه تايمش بهم مي خوره و اپتيکش بحالت تعليق در مياد !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوزوکي هم من دو بار خريدم اپتيکش زياد تعريف نداره و ضعيفه ! با گارانتي واقعا بدرد نخوره ( سرير کالا )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پايونير هم که اصلا حرفش رو نزن که من تشنه خونش هستم ! اپتيک تعطيل ! با گارانتي تعطيل ( سرير کالا )
لايتون هم من CDرامش رو خريدم بري کسي ، اپتيکش ضعيف بود .
ايسوز که من دارم ،
مزايا = سرعت رايت عالي + کيفيت عالي + لايت اسکريپ + درب قوي + 99.5 درصد خش رد کن
معايب = دور بالا در خواندن و صداي نسبتا زياد در خواندن . گارانتي نه بد و نه خوبه ( ويستا )
پلکستور که توليد کننده با کيفيت ترين درايور هاي جهان بوده در حدود دو سال پيش قيمت مثلا يک CD.ROM
پلکستور بود 60 هزار تومان و تمامي برند هاي ديگر 40 هزار تومان ( قيمت ها فرضي هست ) اصل منظور اختلاف
قيمته ! ولي الان کم شده و من آماري از کيفيتش ندارم .
موفق باشيد .
Bookmarks