برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پایونیر هم مثل اچ پی.. حالا یکیش رو میگم حال کنی، یه دونشو تو شرکت داشتیم، درشو میزدی باز میشد، دیسک رو میزاشتی توش، دوباره میزدی، بسته میشد و دوباره باز میشد!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینقدر این پروسه رو باید تکرار میکردیم تا درست میشد.

البته من همون یدونه رو دیدم، شاید همون یدونه فقط خراب بوده.

اون دیگه از شانس بد شما خراب بوده...چون من خودم کارکرد Pioneer رو دیدم ، واقعا سرش به تنش می ارزه!!!

خب بهتره ما هم نظر خودمون رو بگیم... آقا من 2 ساله که گیگابایت دارم... البته ساتا نیست ... واقعا راصی بودم ازش... هم سریع میخونه هم با دوامه و هم گارانتی آواژنگ داره... خیلی باهاش رایت کردم... وافعا چیزی از قدرتش کم نشده... اگه گیرت اومد حتما گیگابایت بگیر ... ضمنا بنکیو هم گیرت بیاد حرف نداره ... خیلی هم خوشکله ... در مورد سامسونگ و اچ پی و لایت آن و ال جی هم بگم که دوستان داشتن بهشون جواب نداده... حالا دیگه انتخاب با خود شماست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطف کردی نظر دادی داش وحید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خداییش بعضی وقتا همین مارکهای کمیاب و نا آشنا هم خیلی خوب جواب میدن...تجربه ثایت کرده که هرچی تولید بیشتر و فروش بیشتر داشته باشه از همه آشغالتره...مثل همین Sony!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

البته اگه اینا که گفتید تو اراک پیدا بشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید