الان پلکستور های جدید مثل قبل نیستن و تفاوتی هم با Liteone ندارند
به نظر من لایتون بهره خصوصا لایت اسکرپ ساپورتش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان پلکستور های جدید مثل قبل نیستن و تفاوتی هم با Liteone ندارند
به نظر من لایتون بهره خصوصا لایت اسکرپ ساپورتش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بافرمايشتون موافق نيستم. Plextor هاي الان هم خيلي بي سر و صدا(بر عکس Liteon) و با کيفيت کار مي کنن و دوام بسيار خوبي دارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ð3ST!NY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما کلا درايوهاي نوري فعلي(به جز Sony Blu-Ray) همه برندها نسبت به قديم کيفيتشون افت کرده.
همونطور که کيفيت CD خام ها نسبت به 10 سال پيش افت کرده و ارزانتر و کم وزنتر و بيکيفيت تر شدن و ضريب اطمينان پاييني دارن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ð3ST!NY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینی که امیرجان گفت دقیقا همین مارکی هست که من 3 ماه پیش خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل هلی کوپتر که صدا می کنه در ضمن یک طیف نه چندان کمی از دی وی دی های بازار رو هم نمی خونه!!!مخصوصا این دی وی دی بازی هایی که به اسم شرکتی تو پلاستیک توی بازار میان...وقتی میذاری تو دستگاه سیستم به حالت مرگ میره و هر چقدر هم تو سر خودت بزنی نمیخونشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منکه بعضی وقتها مجبور میشم HP قدیمم رو وصل کنم تا باهاش بعضی چیزارو نصب کنم!
کلا تجربه شخصی من از اینها این بود که بدرد نمیخورن چون قبلا هم از کسی شنیده بودم لایت آن بعضی دی وی دی هارو نمیخونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks