رهام جان لايتون 24x (لايتاسكريب) رو من تو سايت لايتون هم نتونستم پيدا كنم. شما مطمئني تو بازار هست؟ احتمال نداره اوني كه تو بازار هست تقلبي باشه؟ چون تو سايتش فقط يه مدل 24x داره كه اونم لايتاسكريب نيست.
رهام جان لايتون 24x (لايتاسكريب) رو من تو سايت لايتون هم نتونستم پيدا كنم. شما مطمئني تو بازار هست؟ احتمال نداره اوني كه تو بازار هست تقلبي باشه؟ چون تو سايتش فقط يه مدل 24x داره كه اونم لايتاسكريب نيست.
|
آخه سر 22 اش هم همین بحثا بود حتی اون بحث سر IDE و ساتا بود که سایت سازگار که واردکننده بود زده بود ساتا نیست اما تو بازار ساتا بود تا اون جایی که من یادمه حالا بحث لایت اسکریب هم فکر کنم همچین چیزی احتمالاً در موردش اتفاق بیفته...البته من علمی نسبت به این قضیه ندارم...اما به نظرم ایشون 22 اش رو هم بگیرن مشکلی پیش نیاد....لایت اسکریب ها لنزهای قوی تری دارند که اگر ایشون قصدش برند لایت آن باشه می تونه 22 اش رو بگیره حالا 24 نیست 22 که هست...ممنون از تذکری که دادینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Rohham در تاریخ 18-08-09 انجام شده است
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
arash79 (21-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks