آره دقیقا منطورم همین هست
چون من یک آرشیو دارم و قصد فروش روی DVD دارم و میخوام یه راهی پیدا کنم که با کمترین هزینه کارمو راه بندازم . مثلا مشتری که سفارش میده ممکنه چند نوع بازی سفارش بده و من باید همزمان همه این بازی ها رو با هم رایت کنم که اینطوری که شما فرمودید من نمیتونم ازدوپلیکیتور استفاده کنم
خوب پس مثل این که قضیه دوپلیکیتور منتفی شد . حالا من تا اون جایی که اطلاع دارم اکثر مادربورد ها 6 تا پورت sata دارن که میشه 1 هارد و 5 تا DVD رایتر روشون نصب کرد ولی یه مشکل اساسی اینجاست که من نتونستم پاوری رو پیدا کنم که بیشتر از 4 تا پورت sata رو تغذیه کنه و ارزون باشه . شما سراغ دارید؟؟ (خودم الان 530 green دارم که متاسفانه بیشتر از 4 تا پورت sata نداره) (الان یکی رو پیدا کردم Power Green GP480A-SPبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
شما میتونید یک سیستمی پیشنهاد بدید که فقط برای رایت باشه و هیچ کاری دیگه ای باهاش انجام ندم و ارزون باشه؟
خودم توی این زمینه قطعات سخت افزار کامپیوتر یکم اطلاعات دارم ولی حقیقتا نمیدونم موقع رایت کدوم قسمت کامپیوتر بیشتر درگیر میشه و نیاز به قدرت بیشتری داره
جدیدا هم یک سیستم فقط واسه گیم بستم ولی دلم نمیاد یکسره روشن بزارمش و ازش کار بکشم و رایت کنم به خاطر همین میگم یه کیس که فقط بتونه رایت کنه بخرم که یکسره روشن باشه و رایت کنه
Bookmarks