برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان من اگه بدونم یک دی وی دی رایتر می تونه 100 تا دی وی دی خام رایت کنه یک پک 100 تایی می خرم که یک مغازه تو خیابونمون این رو داره پک 50 تایی نداره مارکش سونیه
مارک princo هم هنوز دارم اما با پرینکو های قدیمی فرق داره وقتی به سمت نور می گیرم زیرش چند تا princo حک شده فکر کنم تقلبی باشه چون هر چی رایت می کنم می سوزونه
من می خوام فیلم های خانوادگی رایت کنم باید دی وی دی خام با کیفیت باشه
اون verbatim هم که شما گفتی من یه سرچ کردم 8.5 گیگش خیلی گرونه فکر کنم خیلی با کیفیت باشه لینکش رو تو پیام خصوصی می فرستم نظرت رو بگو که بخرم یا نه من دی وی دی 8.5 هم تا حالا رایت نکردم آموزش خاصی داره یا نه
اینکه می گن دی وی دی رایتر گارانتی داره یعنی چی چون ال جی گارانتی یک سال تعویض داره اما آواژنگ چیه دی وی دی رایتر رو گارانتی می کنه
بین این سه تا دی وی دی رایتر کدوم رو توصیه می کنید برای من کیفیت رایت و عمر دی وی دی رایتر خیلی مهمه
LiteOn iHAS124-14 24x
LG GH24NS95
ASUS 24X 24D3ST
این ال جیه یک ویژگی داره به نام m-disc که دیسک های با عمر هزار سال می زنه این دیسک هاش رو از کجا می تونم تهیه کنم
Bookmarks