کارتی تو بازار هست که هم TV باشه که بشه شبکه های تلویزیون رو دید و هم کپچر باشه که بتونم فیلمهامو از روی دوربین باهاش کپچر کنم
اگه هست ممنون میشم یه مدل خوب و با کیفیت و با امکانات خوب معرفی کنید
قیمت هم تا حدود 100 تومان
و اینکه اینترنال باشه
کاربر شهرسختافزار
کارتی تو بازار هست که هم TV باشه که بشه شبکه های تلویزیون رو دید و هم کپچر باشه که بتونم فیلمهامو از روی دوربین باهاش کپچر کنم
اگه هست ممنون میشم یه مدل خوب و با کیفیت و با امکانات خوب معرفی کنید
قیمت هم تا حدود 100 تومان
و اینکه اینترنال باشه
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meysammagical برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام لازم نیست بخوای 100 تومن هزینه کنی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یه دونه کارت Kworld میخری... با گارانتی دریا کامپیوتر !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم 4 ماهه یکیشو خریدم ... به قیمت 000 38 تومن...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شبکه ها رو باکیفیت آینه میگیره (البته باید آنتن ت خوب باشه(ترجیحا اون مدلهایی که تقویت کننده داره )مثل سیمارانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از ویدیو هم باهاش کپچر میکنم با کیفیت خوب !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی وقتها سگا وصل میکنم بهش و MORTAL COMBAT و...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو کیفیتش شک نکن...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این اسنازی و msi و پورشه و گیگابایت که مقایسه کردم ... زمین تا آسمون فرق میکنه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Kworld یه مارک شناخته شده هست و تووووپ که 2 سال هم دریا کامپیوتر گارانتیش کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و نیز اینکه فول کنترل هست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم دیگر مشخصاتش !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قابليت دريافت سيگنال هاي راديويي در موج FM و تمامي سيگنال هاي تلويزيوني در استانداردهاي PAL/SECAm/NTSC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تنظيم جهت ضبط برنامه هاي تلويزيوني در زمان خاموش بودن PC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پشتيباني از SAP جهت تغيير دادن زبان پخش برنامه هاي تلويزيوني( در صورت پخش از فرستنده به صورت چند زبانه) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قابليت خاموش كردن كامپيوتر توسط دستگاه Remote Control برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قابليت ضبط ويدئو در لحظه با فرمت هاي MPEG4,2,1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قابليت نمايش 9 تصوير همزمان جهت پيش نمايش كانال هاي تلويزيوني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قابليت جستجوي خودكار در تمام كانال هاي تلويزيوني و تشخيص نام در كانال به صورت اتوماتيك ( در صورت ارسال از فرستنده تلويزيوني) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پشتيباني از حالت Time Shifting و Schedule Recording جهت ضبط برنامه هاي تلويزيوني در حال پخش و برنامه ريزي ضبط در آينده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید داراي دستگاه Remote Control با تمامي امكانات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قابليت استفاده از تكنولوژي Time Shifting با كليدهاي كنترل از راه دور به صورت Pause/Play/Stop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید داراي آخرين نسخه نرم افزار قدرتمند Hyper Media Center
قابليت نصب در ويندوز ويستا
همین دیگه!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
meysammagical (22-02-09)
کاربر شهرسختافزار
اینی که میگی کیفیت کپچرش در حد dvd یا hd هست؟
راستی این مدل کار DVB رو هم میکنه که بشه شبکه های ماهواره ای رو هم دید یا مدلهای دیگش هست که این امکان رو داره
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meysammagical برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نخیر... از یه کارت تیوی 38 تومنی چه انتظاری داری؟ گفتم که نسبت به هم رده های خودش بهترین انتخابه !!! کیفیت کپچرش هم عالیه ... دیگه نمیدونم dvd یا hd هست !!!ضمنا صداش هم استریو هست... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟
برم سراغ همین؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
این مدلی که بهت گفتم صدا رو از صدای مادربوردت میگیره !!! یعنی اینکه نمیخواد باسیم قسمت لاین اوت رو به کارتت وصل کنی !!! خودش اتوماتیک میشناسه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
meysammagical (09-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks