هرچی دل تنگت بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مدم اکسترنال باشه بهتره
هرچی دل تنگت بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مدم اکسترنال باشه بهتره
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
Mental Mutilation (05-10-08)
|
|
محمد امین جان اسپم ندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم با آقا امید موافقم
درمورد مودم اکسرنال هم بگم نسبت به قیمتش خریدش به صرفه نیست چون بی خودی گرونه و کارش هم با مودم اینترنال فرقی نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (05-10-08), Mental Mutilation (05-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
100 % تائید میشه . مودمهای اینترنال امروزی به نظر من هیچ فرقی نمیکنه باهم.پیشنهاد من مودم AXTROM هست.که هم سرعت خوبی داره و هم کالر ایدی و ... و نیز یه کیف سی دی فلزی خوب هم روش اشانتیونه . قیمتش هم 9 تومن هستش. تو بازار هم به وفور یافت میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکسش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (05-10-08), Mental Mutilation (05-10-08), Overclocker (05-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
گفتم که اینو بگیر پشیمون نمیشی ! این که من بهت پیشنهاد میکنم حاصل سالها تجربه در نصب و فروش سیستمه !!! اینو بگیر حالشو ببر. خرج اضافیم نکن.این دیگه آخرین پست من تو این تاپیکه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
تفاوت های دارن دوست عزیز من الان یه v.90 اکسترنال دارم که هر وقت باش کانکت می شم (سالی یه بار) سرعت دانلودم رو 4 تا 8 متغیر هست و با همون ای اس پی روی مودم اینترنال سرعت حد اکثر 4 می دونم دلیل منطقی نداره اما خوب چیزی هست که من به شخصه دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما مودم در بازار 3 چیپ اینتل هست کانکسانت هست و خوب سری های تخیلی دیگر هر مارکی بگیری فرقی نمی کنه فقط چیپ های هسته خیلی مهم هستن
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 05-10-08 انجام شده است
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks