برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک مودم linksys 54g گرفتم وایرلس . اما حالا این سوال برام پیش اومده آیا این مودم روتر داره؟؟/
آیا می تونم با دو سه تا لب تاپ همزمان به اینترنت وصل شد؟؟ ( به صورت وایرلس )لطفا جواب بدین اگه نمی شه برم عوض کنم . من یک دونه dlink 2640 دارم که روش نوشته روتر داره و در ضمن می شه همزمان با چند تا لب تاپ (به صورت وایرلس ) به نت وصل شد. می خواسم ببینم اینهم همینطوریه یا برم یک چیز دیگه ( مثلا zyexl alfex asus dlink tp link td link ) بخرم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لطفا جوابمو بدین مرسیییییییییییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی قیمت این دوتا مدل و می دونین؟؟
ALFEX Wifi 2000 نوعی مودم +ADSL2 با 4 پورت LAN و قابلیت ساپورت 12 اتصال بی سیم
مودم BELKIN
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks