دوست عزیز من برندهای زیر را داشتم وتجربه کردم و نظر شخصی من است
1- کورسس: اصلی هاش خیلی خوب خودشون را با DSLAM های مختلف سازگار میکردند، اما سری های جدید
که با چیپ تیریز وارد شده (بحث نمیکنم که اصلی است یا تقلبی) افتضاح است
2- D-Link : برند محبوبی است در بازار و تجهیزات شبکه اما در مودمش که مدتی بعد از مودم بالا داشتم و از
شرکت صبا هم گرفته بودم، هیچ چیزی چشمگیری نسبت کورسس اولیه خودم ندیدم، در ضمن با برخی
DSLAM ها مشکل داشت، اما در برابر نویزها خوب عمل میکرد (من باشم پولمو بابتش هدر نمیدم)
3- Triz و Samphoney : تنظیماتش خیلی راحت است، واسه وارد کنندگانش خیلی خوش قیمت است! اما در برابر
نویزها شدیدا مشکل دارد و با برخی DSLAM ها سازگاری ندارد (چیپ هر دو مدل تیریز میباشد)
4- SMC 7401BRA که الان دارم و دیگر تولید نمیشود، از نظر تنظیمات خیلی حرفه ایی است با تمام ِDSLAM ها
سازگاری دارد و در برابر نویزها هم مشکلی ندارد
--> در خصوص Planet باید بگم چند سال پیش محصولات خوبی مثل سوئچ و ... وارد شد که باعث مطرح شدنش
شد اما از 2 سال پیش شدیدا محصولات وارد شده افت کیفیت دارند، یه مودم ِDSL را تست زدم، با DSLAM های
مختلف سازگار بود، اما ... (بگم اختلاف نظر میشه بین علمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و ...)
ایسوس 2 مدل را قبول دارم که در قالب وایرلس ارائه شده اما قیمتش بالای 160 تومن است
USRobotic را اصلا توصیه نمیکنم
huawei مودم خیلی خوبی دارد، اما خیلی داغ میکند
در نهایت توصیه میکنم یک مودم ADSL 2+ Router انتخاب کنی که با DSLAM های مختلف سازگار باشد
و سازنده اش پشتیبانی خوبی برای آپدیتش بدهید، تا خیالت راحت باشد
به نظر من برو سراغ مدل های زیر
1- 3COM قیمت هاش بالاست
2- SMC اگر اصلیش را پیدا کنی عالی است (جدیدا یکسری چینی وارد شده است)
3- Planet
اگر وایرلس خواستی و میتونی بالای 160 تومن هزینه کنی بگو تا بگم کدوم مدل از Asus ها را برداری

Bookmarks