سلام
من مدل Asus DSL-N14U رو دارم ولی هر چی گشتم هیچ جاش ننوشته بود C1 یا B1 حتی Firmware خود دستگاه هم که آپدیت شده است توش فقط نوشته N14U.
دقیق این مدلو دارم: https://www.asus.com/middleeast-fa/Networking/DSLN14U
دربارش چند تا نکته میگم شاید براتون مفید باشه:
- اصلاً رو ویژگی Download Master که تبلیغش رو میکنه حساب نکنید چون از نصف سرعت اینترنت شما هم استفاده نمیکنه و مثلاً اگه 64 کیلوبایت سرعت دانلود داشته باشید این 10 کیلوبایت استفاده میکنه بعدش مثل IDM مطمئن نیست که اگر چند روز طول کشید و توقف و ادامه زدید فایل خراب نشه بار ها بوده با Download Master دانلود کردم و فایل های فشرده RAR آسیب دیده بودن اینو گفتم که این ویژگی رو معیار قرار ندید.
- ظاهر اصلی مودم با ظاهر تصاویری که ازش هست و حتی با ظاهر روی جعبه اش یکم متفاوته (فقط درخشندگی و شفافیت که تو عکس ها هست رو نداره و تیره تره) گفتم مثل من تو ذوقتون نخوره.
- با اینکه دو آنتنه هست ولی آنتن دهی آنچنان قوی نداره اما به جاش فول امکاناته یعنی هر چیزی که از یه مودم حرفه ای بخواید تو این هست حتی می تونید هارد کامپیوتر خودتون رو باهاش به FTP Server برای استفاده بقیه تبدیل کنید!
در کل ازش راضیم و امکانات خوبی داره بزرگترین دلیلی هم که دوستش دارم اینه که Asus ایران هم پشتیبانی میکنه و هر چند ماه یه بار آپدیت میده و میشه مستقیم از طریق پنل خود مودم خودکار آپدیتش کرد.
حتی کلیه ISP های ایران هم داره و یه Wizard آسون هم داره با یه مرحله فقط وارد کردن یوزر و رمز سرویس دهنده و انتخاب اسم شرکتش خودکار بهش وصل میشه.

Bookmarks