بودجه رو افزایش بدی این عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TP-LINK TL-WN881ND 300Mbps
بودجه رو افزایش بدی این عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TP-LINK TL-WN881ND 300Mbps
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید توی مشخصات اینو زده
- قابلیت پشتیبانی از سیستم عاملهای
Windows 7(32/64bits), Windows Vista(32/64bits), Windows XP-32/64bits
با ویندوز 10 سازگاره ؟
البته توی سایت سازنده مخصول رفتم درایور دوتا هستش یکی ورژن 1 یکی ورژن 2
ورژن یک تا ویندوز 8 ساپورت میکنه
ورژن دو تا ویندوز 10 ساپورت میکنه ( آخرین آپدیتش هم مال 2018 هستش )
امید مشکلی پیش نمیاد دوسال از اخرین آپدیت درایورش میگذره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر به خوبی ویندوز 10 را پشتیبانی میکند .
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم امید جان مدل جدیدتری هنوز نیومده تو بازار ؟؟؟
بعید میدونم . باز خودتون چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
امید یه سوال دارم ، بعضی جاها درمورد کارت شبکه خوندم که قطع وصلی داره بعضی ها گفتن با آپدیت بایوس مشکل حل شده ، الان یه سوال دارم
آخرین بایوس مادربرد من مال 2018 هستش مادربرد b150m-a ایسوس هستش
بنظرت این کارت شبکه مشکل پیدا میکنه ؟؟/
کارت شبکه بهتری از این هم سراغ داری تا 500 هزینه کنم یا همین مناسبه برای گیم و هات اسپات
امید یکی از بچه ها اینو پیشنهادداده بود
کارت شبکه USB و بیسیم تی پی-لینک مدل TL-WN722N
نظرت چیه ؟
آخرین ویرایش توسط mtostar در تاریخ 10-11-20 انجام شده است
|
|
من هر وقت کسی رو مورد خطاب قرار میدیم یه آقا یا جان کنارش قرار میدم .مخصوصا فکر میکنم سن شما خیلی پایین تر از من باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قبلا مدل های مختلف رو معرفی کردم .بایوس هم باید امتحان کنید اپدیتش ضرری ندارد .
مدلهای USB برای استفاده طولانی پیشنهاد نمیکنم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks