Linksys رو بهت پیشنهاد میکنم "شک نکن"
SSA Super V.I.P
سلام عزیزان .
من میخوام یه مودم ADSL دارای Wireless N یا همون 802.11n بخرم ، تا 80 تومن هم میتونم بدم .
بهترین رو معرفی کنید بم .
راستی TP-LINK TD-W8960N بهتره یا Linksys WAG120N ؟
تشکر .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
کاربر شهرسختافزار
Linksys رو بهت پیشنهاد میکنم "شک نکن"
sAsAn.K (18-01-11)
البته لینکسیس دوال باند هم داره مدل 320 که 180000 تومان قیمتشه
javadshahvand (17-01-11), sAsAn.K (18-01-11)
SSA Super V.I.P
دوستان یه سوال ، این WAG120N رو میشه همزمان روی Bridge و PPPOE کار کرد ؟
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
SSA Super V.I.P
کسی نیست جواب بده ؟
در ضمن دوستان میخوام حتما این قابلیت رو داشته باشه ، توی مودم الان خودم به این اسم نوشته :
bridge pppoe frames between wan and local ports
که میتونی هم یوزر نیم و پسوردتو توی مودم تعریف کنی و هم همزمان با کانکشن وصل باشی .
ساسان جان من خودم مودم وایرلس TP Link دارم خیلی خوب کار میکنه ، برای کاربرد خونگی و استفاده عادی عالیه .
قابلیت پیاده سازی Bridge روی کانکشن PPPOE رو مودم 50 تومنی من هم داره چه برسه به مودم های دارای استاندارد N .
مشخصات اکانت ADSL رو میشه هم توی مودم تعریف کرد ( PPPOE ) هم میشه Bridge کرد و کانکشن رو توی ویندوز ساخت .
Fastest in Iran
sAsAn.K (18-01-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درسته هر دو حالت جواب میده حالا اگر ISP با مودم شما مشکلی نداشته باشه!
sAsAn.K (18-01-11)
نه مشکلی نداره ، این حرف ها رو ISP ها میزنن که مودم خودشون رو بفروشن
Fastest in Iran
SSA Super V.I.P
مرسی آقا ، ولی من منظورم اینه که جفتشو همزمان ساپورت کنه، یعنی الان PPPoE هستش و میتونی بری نت ، ولی بدون دستکاری کانفیگ مودم تا با کانکشن توی ویندوز کانکت کردی کانکت بشه و از نتی که با یوزر و پس کانکشن ویندوز وصل شدی استفاده کنی
WAG120N این قابلیت رو نداره ؟
من الان ASUS AM602 دارم و این قابلیت رو داره ، به همون ترتیبی که گفتم توی کانفیگ مودم هستش ...
کاربر شهرسختافزار
چه کاریه؟ خب اونکه کانکت هست من مزیت این کار رو نفهمیدم!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks