AMD>INTEL (23-12-09), javadshahvand (23-12-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. اين مودم که اسم کاملش U.S.Robotics External56K USB with Messgae هست بهترين مودم 56K اي هست که توي دنيا وجود داره.
چه از نظر سرعت و چه از نظر کيفيت.
USB بودنش هم هيچ تاثيري درسرعت و کيفيت کارش نداره و تازه بهترم هست از اينترنال.
برنديست آمريکائي.
چرا اينقدر شما در خريد دو دل هستيد و وسواس بخرج ميديد؟ اونم واسه خريد يک مودم دايال آپ!!!
در خريد اين مودم شک نکنيد.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 23-12-09 انجام شده است
AMD>INTEL (23-12-09), javadshahvand (23-12-09)
اگر USB هست بگیرید مدلهای پاراللش V90 هستند
کاربر شهرسختافزار
اشتباه نشه این مدل usb نیست و از طریق پورت com به کامپیوتر متصل میشه همونجور هم که گفتم روی هر سیستمی بزارید بالای 116 کانکت میشه ولی این بستگی به isp داره که بتونه این مقدار رو ارسال کنه در کشور ما از آشغال ترین دستگاه ها و قدیمیترین تجهیزات برای سرویس دهی اینترنت دایل آپ استفاده میشه و تازه نمیزارن که سرعت به بیشتر از 4 یا 5 کیلوبایت برسه
کاربر شهرسختافزار
دیگه خرید یه مودم 7-8 تومنی این همه حرف رو نداره به قول رضا عزیز usb بودنش هم هیچ تاثیری نداره
reza76622201 (02-01-10)
کاربر شهرسختافزار
***توجه کنید که این مودم تقلیبیش در بازار خیلی زیاد هست بخصوص نوع اینترنال برای اینکه فریب فروشنده ها و این اجناس رو نخورید حتما چیپ مودم رو نگاه کنید مدلهای قدیمی با چیپ 3com هستند که الان شرکتش توی آمریکا غولی شده مدلهای جدید هم با چیپ U.S.Robotics هستند***
کاربر شهرسختافزار
خوب قیمتش چنده؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 9-9-09 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دوست عزیز هر چیزی خوب و بد داره . اصلا اینجوری نیست که چون اینترنال از usb بهتره من ان زمان که از دیال آپ استفاده میکردم مودم های اینترنال کریتیو ، جنیوس ، گیگا بایت و زولتریکس 3 چیپ و همچنین مودم usb مارکهای netforce , shiro داشتم به نظرم اشغال ترین مودمم اون shiro بود و بهترین مودمم هم netforce بود . بطوریکه هنوز اون مودم netforce را نگه داشتم اگه یک وقت لازمم شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
US Robotic رو external بگیر خوبه منم موافقم. دیگه همه الان usb 2 شدن که زمین تا آسمون فرق کرده
اینقدر اسم سرعت رو نیار مودم ۱۱۵۲۰۰ هم سرعتش باشه خط ما بیشتر از ۵۶k جواب نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حیف که مودم Rockwell قدیمیا نیست
سلام
وسواس من بخاطر عذابهایی هست که کشیدم . ADSL که نمیتونم بخرم چون نداریم پس میمونه همین دایال آپ که باید روش تحقیق کنم .
دوستان گفتند که مودم ایشون که اسمشون رو هم نمیدونم V90 هست . این مشکلی به وجود نمیاره ؟ و از سرعت نمیکاهه ؟
دوم اینکه گفتند اگر USB بود بخر که مال ایشون COM هست . این مشکلی نداره ؟
در ضمن دوستان این تاپیک میتونه منبعی باشه برای کسانی که مشکل من رو دارند .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
کاربر شهرسختافزار
اگه تهرانی
من میتونم یه یو اس روبوتیک اکسترنال بدم ببری تست کنی خوشت اومد میری یه دونه ازش میخری
فقط بردن و آوردنش با خودت
راستی یه دو مدل دیگه هم دارم خواستی میتونم اونا رو هم بدم
فقط درمون نمالی چون یکی تو همین فروم یه دونه از این مودمهامو دودره کرد رفت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks