پس همون سوئیچی که معرفی کردم کفایت می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K1LOU برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو سوئیچ رو با یک کابل به هم وصل کنید.
عضو VIP شهرسختافزار
پس همون سوئیچی که معرفی کردم کفایت می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K1LOU برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو سوئیچ رو با یک کابل به هم وصل کنید.
K1LOU (01-03-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکر راستش رو بخواهید تا به حال اینجا اینترنت adsl نبوده و مودمش رو در اختیار نداشتم که ببینم چطور کار میکنه و مخابرات هم گفته ما فقط تحویل می دیم حالا مجبورم خودم راش بندازم پس لطف می کنید توضیح بدی چطور باید اینکار رو انجام بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب مودم و هاب رو که خریدم دو هاب رو با یک کابل ( کواکسیکال یا cat5 ؟) به هم وصل کنم خوب بعدش ؟
کارهایی که باید انجام بدم ؟
منظور شما هم همین روش است ؟دوست عزیز در کانفیک مودم گزینه به اسم Bridge وجود داره هنگامی که شما سیستم رو بر اساس Bridge وصل می کنید شما User Name و Password رو داخل مودم وارد می کنید و بعد گزینه به اسم NAT رو فعال می کنید هنگامی که این کار رو انجام دادید مودم هر گاه که روشن باشه به اینتر نت وصل میشه و دیگه شما نیازه به کانکت کردن کانکشنی ندارید و نیاز نیست حتمی یک سیستم روشن باشه تا اینترنت وصل باشه یا اینکه ویندوز چه کسی چه چیزی باشه!
با تشکر لطف شما
Comodo Internet Security
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks