سلام

در باره سئوال تون که زیاد اطلاعات ندارم فقط خواستم بگم به شخصه چند نفر رو دیدم که ناچار شدن از مخابرات سرویس بگیرند همگی هم اشتراک رو بعد چند ماه دیگه تمدید نکرده اند ظاهرا سرویس دهی شون خیلی افتضاح البته همه انها اشتراک معمولی 128 داشته اند که وقتی به عنوان مثال سرعت یکی شون رو با سرعت خودم که 128 دارم مقایسه می کردم خیلی پایین تر بود شاید برای شما چون 1024kb تو سرویس دهی هم فرق کنه ولی فکر کنم اگر منطقه طوری باشه که بتونید از شرکتهای خصوصی مثل صبا نت یا غیره ... اشتراک بگیرید بهتر باشه .
با سلام و تشکر
راستش اینجا اگه همین هم پیدا بشه باید کلاهمون رو بندازیم هوا . هیچ سرویس دیگه ای نیست

سلام

دوست عزیز به شما پیشنهاد می دهم این کار رو انجام بدید

یک مودم دو پورت یعنی یک لن و یک یو اس پی بگیرید و بعد یک سوییچ 1 به 8 هم بگیرید اینترنت رو به صورت Nat کانکت بشید و بعد شما دیگه نیاز به شیر کردن اینترنت ندارید و تنها کافیست هر کسی رو به سوییچ وصل بشه تا بتونه از اینترنت استفاده کنه

این شاید راحت ترین راه باشه تا اینکه شما بخواهید یک شبکه راه اندازی کنید و خوب دردسر های شبکه رو هم داشته باشید

سوالی بود در خدمتم

موفق باشید
با سلام و تشکر
منظورتون از سویچ چیه همون هاب ؟ میشه یک عکس ازشون بزارین ؟
در مورد برند همون مودم با یک اتصال usb و یک lan نظری ندارین
در مورد نحوه کار توضیح میدین یعنی اینترنت روی یک سیستم هست در این سیستم مودم از طریق usb وصل میشه و سویچ از lan یا برعکس . در مورد nat هم توضیح میدین چون تا به حال این موارد رو نداشتیم
با تشکر