يه نگاه به سايتش بنداز . Linksys رو ميگم. شايد Firmware برا upgrade modem گذاشته باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط germ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه Linksys مدل WAG54G2 و یه Dlink مدل DSL-2640T دارم ...
هر دو روتر، 4تا پورت لن و وایرلس دارن (تا 10 تا یوزر)
با هر دوشون 9 ماه دارم کار میکنم .. در مورد linksys باید بگم وایرلسش بعضی وقتها قطع میشه، اما Dlink در این
ضمینه خوب کار میکنه .. اما کار کردن با linksys خیلی راحتره، منوهای خوبی داره و سریعتر(منظورم تو منوها و زمان ریست کردنه) ولی Dlink منوهای جالبی نداره ..
از نظر برد وایرلس هر دو تو یه رنجن .. تو ساختمان از دو طبقه دارم استفاده میکنم مشکلی نداره خوب آنتن میده، به راحتی با موبایلتون میتونید تو یه ساختمون وصل بشین ..
اما هر دوشون یه ضعف دارن(به نظر من)، برای هر دو میتونید 10 تا کانکتشن بسازین اما این کانکتشنها نمیتونن vpi یکی داشته باشن!
در کل من از dlink بیشتر راضی ام
يه نگاه به سايتش بنداز . Linksys رو ميگم. شايد Firmware برا upgrade modem گذاشته باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط germ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام
برای یکی از نزدیکان میخوام مودم وایرلس بگیرم؟ میخوام بدونم غیر از این دو برندی که اینجا معرفی شده برند مطرح دیگه ای هم هست یا نه؟ نمیخوام خیلی قیمت بالا باشه ! یعنی یک مودم معمولی ولی با کیفیت خوب؟
راستی برد این موردم ها در بهترین و بد ترین حالت چه مقدار است؟
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
ASUS 604G
بقیمت حدود 70 هزار تومان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من بدلیل این که خودم از ASUS WL-AM604 استفاده می کنم ، یک برتری و مزیت توش دیدم !
اینکه که می تونید بنا بر نوع استفاده ، پهنای باند رو تقسیم کنید و روتر و وایرلس داره ...
برد عالی وایرلس تا 200 متر مربع ...
تنظیمات بسیار آسان ...
4 پورت LAN
ARA-RF (21-01-10), reza76622201 (21-01-10)
فکر نمیکنید این مدل دیگه منسوخ شده؟
ARA-RF (21-01-10)
کاربر شهرسختافزار
اینWAP4400N حدود 130 تومن با 3 انتن قوي خارجي مودم فوق العاده هست برد بسیار قوی و کیفیت جنس عالی..
ARA-RF (21-01-10)
کاربر شهرسختافزار
اگه دنبال برند حرفه ای میگیردی linksys wag160n بگیر که استاندارد IEEE802.11B/G/N را هم ساپورت میکنه.
ARA-RF (21-01-10), reza76622201 (21-01-10)
کاربر شهرسختافزار
برند ZyXEL هم عاليه.
برندهاي اول مودم در دنيا LinkSYS و ZyXEL هستند.
مودم ارزون Level one و D-Link هستند.
ARA-RF (21-01-10)
|
|
سلام
ممنون از راهنمایی اتون فقط اگر مدلی رو ذکر می کنید بگید برای چی انتخابش کردید، یعنی به مزایای اون اشاره کنید
کدوم از این مودم ها بهترین گارانتی رو دارند؟ صلا این مودم ها گارانتی دارند؟
بعد این ایسوس واقعا مودم هاش خوب هستند؟ من تا حالا نشنیده بودم!
فقط و فقط ===> راجر فدرر
Roger Federer: It's nice to be Important but It's more important to be nice
ARA: You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty!
ARA: Win or lose, watching you is a blessing in itself
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ARA-RF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسوس مودم های خوبی داره و یکی دیگر از نقاط قوتش این است که با تمامی سرویس دهنده های اینترنت
همخوانی دارد ...
مدل جدید 604 >
DSL-N11
ارتقا یافته 604 و تبدیل از تک آنتن به دو آنتن
حتما این صفحه رو مشاهده کنید :
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...w9v&templete=2
ARA-RF (21-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks