قیمت رو دارید اگه بدید ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قیمت رو دارید اگه بدید ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دقیقا با فرمایشات شما موافقم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Firebirds برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته مسئله خیلی هم High Level نیست! Linksys به معنای واقعی داره خرابکاری می کنه! میشه گفت نخواسته کسی روی دستگاهش فریمویر فری بریزه و برای همین اینکارو کرده ولی خودشم در امر فریمویر سازی خیلی خراب کاری کرده! من الان خودم WAG120N دارم! به لحاظ پایداری خوبه ولی اگه تصمیم داشته باشید از آپشن های پیشرفته استفاده کنید مثل QoS مصیبت بار کار می کنه! خود لینکسیس هم هنوز پس از گذشت این همه زمان و اطلاع از این مشکلات خودشو خواب گرفته!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks