سلام
به نظرتون بین این 4 مودم کدوم از همه بهتره؟ (فقط کیفیت مد نظر هست نه قیمت)
TP LINK W8901G
ASUS ADSL WL-AM604g
LINKSYS WAG 54
D-Link-2640U
کاربر شهرسختافزار
سلام
به نظرتون بین این 4 مودم کدوم از همه بهتره؟ (فقط کیفیت مد نظر هست نه قیمت)
TP LINK W8901G
ASUS ADSL WL-AM604g
LINKSYS WAG 54
D-Link-2640U
|
|
من wag54g2 دارم خیلی راضیم.
hostironi (16-04-10), reza76622201 (19-04-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از این همه بحث و نظرات انبوه دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی بالای 60 بازدید 1 پاسخ و 5 نظر فقط؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نظر بدین دیگه 0002041D..gif
کاربر شهرسختافزار
عزیز جان asus am604 دیگه تو بازار نیست و اصلا دیگه تولید نمیشه . به جاش یه مودم جدید امده خیلی عالیهWL-600g . راستی از LINKSYS WAG 54 بکش بیرون من داشتم خیلی مذخرف بود ...
حالا هم
WL-600g
پرینتر و یا هرچیز usb دارد مثل هارد و کولدیسک رو بهش وصل می کنی و میتونی از طریق وایرلس استفاده کنی !!
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...P9C&templete=2
مذخرف بود که جواب نمی شه اگه ممکنه در مورد مشکلات با استدلال صحبت کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheilsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد قیمت این مدل asus هم اطلاعاتی بدین.اتصال مستقیم پرینتر و هارد اکسترنال ابتکار خیلی خوبیه ولی باید توجه داشت که این مدل علیرغم جدید بودنش از استاندارد سری n پشتیبانی نمی کنه و در مقابل لینکسیس 120n کم میاره.
فراموش نکید سرعت تبادل اطلاعات بسیار مهمتر از قابلیتهای متفرقه ای مانند usb و اتصال پرینتر می باشد چراکه هارد و پرینتر را میتوان به کامپیوتر وصل کرد ولی سرعت تبادل اطلاعات را نمی توان جبران نمود.
Labyrinth (10-07-10)
|
|
استاندارد سری n چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrfloyd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم یک مودم وایرلس میخام بخرم . در حدی که توی خونه 180 متری راحت جواب بده فقط . نصبش و کانکت شدنش هم سریع باشه به اینترنت . دردسر نداشتن از هر چیزی برام مهمتره ! (الان am 602 ایسوس دارم که خیلی خوبه ولی وایرلس نیست . )
پیشنهاد دوستان چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
از نظر سطح برند LinkSYS از مابقي برتره(LinkSYS By cisco). از نظز کارآيي هم عاليه.
سلام ..
من هم با لینک سیس موافقم. البته WAG 54 هم دیگه تولیدش متوقف شده و الان 120N اش هست که قیمتش اومده روی 75 تا 78.
این مدل پیشنهاد می شود .. :)
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
reza76622201 (19-04-10)
ASUS ADSL WL-AM604g
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks