ممنون از پاسخ هاتون.حقیقت منم فکر میکنم بخاطر ساختار خوابگاهی و حساسیت ایمنی سازه، دیوار ها رو ضخیم و محکم ساختن و صد البته سازه خوابگاه قدیمی هم هست.
من زمانی که لپ تاپ رو نزدیک اکسس پوینت میذارم مشکلی با سیگنال ندارم و البته دم در اتاقمم سیگنال خیلی بهتر از داخل اتاقه.
یه مقدار در مورد اینکه مودم اکسترنال خودمو بیرون اتاق بذارم از نظر امکان سرقت و این حرفا نشدنیه برام.ولی در حال حاضر بیشتر میخوام بدونم این دیوایس سیگنال ریپیتر باید چی باشه؟
من لینک های بالا رو مطالعه کردم و متوجه شدم که Signal Repeater رو Range Extender هم میگن با یه سرچ در گوگل دیدم که دو مدل از این دیوایس رو شرکت tp-link ارائه کرده با مسخصات زیر:
150Mbps Wireless Range Extender TL-WA730RE

و

300Mbps Wireless N Range Extender TL-WA830RE

طبق مفاد یکی از لینک های بالا (اینجا) من باید ریپیتر رو برابربا اکسس پوینت دانشگاه کانفیگ کنم که دقیقا نمیدونم اکسس پوینت دانشگاه چه اطلاعاتی داره از نظر IP و Netmask و اینکه فرموده بودید باید فریمورش کاستوم باشه یعنی چه تغییری تو فریمور بدم یا فریمور کاستوم رو از کجا بگیرم؟
ممنون میشم در مورد اینکه کدوم یکی از دیوایس های بالا به درد من میخوره و روش کانفیگ کردنش هم من رو راهنمایی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید