سلام دوستان
مودم زایکسل کابلی ( اگه اسمشو درست نوشته باشم ) الان قیمت چنده تو بازار؟ برای adsl می خوام. شرکت ااینترنتی میگه 59 تومن که با پیک میفرسته... تو بازار چنده ؟ تو بازار پایتخت میفروشن ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
مودم زایکسل کابلی ( اگه اسمشو درست نوشته باشم ) الان قیمت چنده تو بازار؟ برای adsl می خوام. شرکت ااینترنتی میگه 59 تومن که با پیک میفرسته... تو بازار چنده ؟ تو بازار پایتخت میفروشن ؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamids47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زاکسل مودمهای مختلفی تولید میکنه که باید مدلش را بفرمائید
ولی معمولا مودمهائی که isp ها به مشترکینشون میدهند فاقد wifi است که اگر اینگونه باشد فکر نمیکنم ارزش اون مبلغ را داشته باشه
کاربر شهرسختافزار
احتمالا باید این باشه
شاتل-مهمترین ویژگیهای مودم P-660RU-T1 v2, v3
با پول پیک میشه 59. قیمت فروشش رو 55 حساب کرده. شما قیمت بازارشو میدونید ؟
در حال حاضر در هر منزلی تعدادی دیوایس وایرلس مثل موبایل هوشمند یا نوت بوک وجود دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamids47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم وجود نداشته باشه به هر حال مهمان به منزل میاد
شما با خرید یک مودم adsl بدون وای فای معمولا نیاز به خرید یدونه پوینت هم پیدا میکنید که 60-70 تومن قیمت داره
پس پیشنهاد میکنم از همین اول به جای خرید این مودم یک مودم وایرلس دار بگیرید ( قیمت این مودمها هم از همون 70 شروع میشه )
کاربر شهرسختافزار
این پیشنهادو مسئول فنی شرکت اینترنتی هم گفت ولی من نیازی ندارم. اگه اون سوالی که کردمو می دونستید بهتر بود.فکر کنم بهتره ازش بخوام برام بفرسته ... فکر کنم قیمت بازار هم همین حدودا باشه. به هر حال ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (11-06-14)
قیمت بازارش هم همین حدود 50-55 استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamids47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان تو بازار پر شده از مودمهای بدون وایرلس، دست دوم و سالم
شما با هزینه 20-30 تومن هم میتونید مودم دست دوم بگیرید
ولی باز هر جور صلاح میدونید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks