بدون در نظر گرفتن قیمت فقط بهترین مدلی رو که هم سازگار باشه و هم برد خوبی داشته باشه و چینی هم نباشه معرفی کنید لطفا
متشکر
کاربر شهرسختافزار
بدون در نظر گرفتن قیمت فقط بهترین مدلی رو که هم سازگار باشه و هم برد خوبی داشته باشه و چینی هم نباشه معرفی کنید لطفا
متشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
دوست عزیز تنها مودمی که در حال حاضر با اطمینان تمام می شود گقت همه سرویس دهنده های ADSL
اون رو پشتیبانی می کنند ، مودم های ایسوز است ...
من همیشه قطعه ای رو که معرفی می کنم تا انتهاش رو در آوردم و حتما هم برای خود یا دیگران همان را تهیه می کنم ...
در حال حاضر مدل Asus AM604G رو پیشنهاد می کنم ...
ADSL2 +4 PORT LAN + SPILITER + یکسال گارانتی تعویض + ویستا ساپورت + وایرلس
قیمت هم حدودا : 80 هزار تومان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saman87 (18-08-09)
کاربر شهرسختافزار
این مدل هم حرف نداره:ASUS AM 602
قیمتش در حال حاضر حدود 45 تومن هست....
من خودم دارم و ازش تو لینوکس و ویندوز استفاده میکنم ...پایداری بی نظیری داره...
امکاناتش رو هم میتونی از لینک زیر ببینی:
http://www.rayansaba.com/index.php?u...productID=1893
ویرایش پست:
دقت نکردم که wireless میخوای...am 602 بی سیم نیست.... همون Asus AM604G بهترینه...
در ضمن جز جنس چینی هیچ جنسی وارد کشور نمیشه ...(تورم رو باید یه شکلی کنترل کرد...)
به هر حال Asus AM604G رو انتخاب کن پشیمون نمیشی...
آخرین ویرایش توسط Over_Cracker در تاریخ 18-08-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
نظر شما در رابطه مدل زیر چیه؟
Linksys WRT610N
http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WRT610N
http://www.sakhtesystem.com/spSakht/...ts&docId=11458
میگن ساخت کشور آمریکاست....
سازگاریش چجوریه؟ بردش؟
کاربر شهرسختافزار
قطعا برند linksys خیلی معتبر تر از Asus تو ضمینه تجهیزات شبکه اما ساخت امریکا نیست برند امریکایی هست اما مثل خیلی چیز های دیگه تو کشور های جنوب شرقی آسیا ساخته میشه و مهم هم برند نه محل ساخت البته اصل بودن تقلبی بودنش هم مهمه که دیگه اون رو میشه از روی گارنتی که توی ایران داره تشخیص داد به نظر من بدونه در نظر گرفتن فاکتور قیمت برند linksys یکی از بهترین انتخاب هاست.
N@VID (18-08-09)
کاربر شهرسختافزار
دوستان کاربرد مودم adsl وایرلس چیه؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
وقتی شما خط اینترنت ADSL خودتون رو به مودمی وصل کنید که قابیلت وایرلس هم داشته باشه می تونید تو محدود بردی که مودم َ ADSL تون توانایی پوشش رو داره یک شبکه داخلی وایرلس درست کنید و به عنوان مثال با لب تاپ تو هر جای خونه بدونه سیم به اینترنت وصل بشین یا اگر موبایل تون این قابلیت رو داشته باشه با اون هم هم زمان به اینترنت وصل شین و نیازی نیست که یک شبکه با کابل های لن درست کنید تا وسایل دیگه تون هم به اینترنت وصل شن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :
شما هر کدام رو که خواستید تهیه کنید ، حتما با سرویس دهنده ADSL خودتون تماس بگیرید و از ساپورت شدنش
اطمینان حاصل کنید ...
در حال حاضر در فروشگاه های تجهیزات شبکه فقط چهار برند هست : D-Link - Linksys - Asus - SMC
از این فروشگاه می تونید قیمت روز رو بگیرید :
88806959 - گروه طراحان شبکه ایران
پاساژ ایران - زیر همکف - واحد B68
D J V A H I D (19-08-09), saman87 (19-08-09)
کاربر شهرسختافزار
Linksys ساپورت میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مرسی دوست عزیز
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks