سلام
من یه کیس دلoptiplex 780 دارم که از مینی کیس ها کوچکتره میخوام براش یه کارت وای فای بخرم ، نمیدونم چه کارتی بهش میخوره لطفاً راهنمایی کنید
IMG_20210205_123602_HDR.jpg
سلام
من یه کیس دلoptiplex 780 دارم که از مینی کیس ها کوچکتره میخوام براش یه کارت وای فای بخرم ، نمیدونم چه کارتی بهش میخوره لطفاً راهنمایی کنید
IMG_20210205_123602_HDR.jpg
|
سلام از دانگل های لپتاپی باید استفاده کنید ولی به دلیل تعبیه نشدن محل آنتن شاید پوشش خوبی نداشته باشند .شاید خرید مدل های USB برای دستگاهتون منطقی تر باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALIREZARACER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیزی شبیه این :
4300.jpg
ALIREZARACER (06-02-21)
خیلی لطف کردین ممنون،برای آنتن جا گذاشته ولی احتیاج به سیم خودش داره
Screenshot_20210206-103820.png
سیم ها را میتونید از تعمیرکارهای لپتاپ بخریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALIREZARACER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
سیم ها را میتونید از تعمیرکارهای لپتاپ بخریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ALIREZARACER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALIREZARACER (07-02-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks