با توجه به قيمت بالاي ddr2 آيا خريد ddr3بهتر نيست؟؟
و براي Ddr3 چه مينبوردي پيشنهاد مي كنيد؟؟ كه با phenom x4 955 مچ باشه
کاربر شهرسختافزار
با توجه به قيمت بالاي ddr2 آيا خريد ddr3بهتر نيست؟؟
و براي Ddr3 چه مينبوردي پيشنهاد مي كنيد؟؟ كه با phenom x4 955 مچ باشه
|
|
تفاوت کارائی آنچنانی در کارکرد سیستم ddr2 و ddr3 ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moojy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت کلاک بالا رفته و در عوض زمان تاخیر هم بالا رفته ( این به اون در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
رمهای ddr2 1066 cl5 با رمهای ddr3 1333 cl9 تقریبا قیمتشون یکی شده ( با اختلاف ۵-۶ تومن برای هر گیگ ) ولی مادربردهای ارزونتری برای ddr2 میتونید تهیه کنید که بعضا این اختلاف بالای ۳۰-۴۰ هزار تومن هستش
اگر میخواهید آینده نگری کنید و حدس میزنید در آینده امکان داره رم بیشتری نیاز داشته باشید پیشنهاد میکنم ddr3 تهیه کنید در غیر اینصورت در کارهای روزمره و حتی بازی تفاوت محسوسی ندارید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سيستم پيشنهادي ايشون فرمايشتون کاملا تاييد ميشه. اما هميشه اينگونه نيست و اگر باس پردازنده با باس رم يکي باشه رم DDR3 اونوقته که خودشو نشون ميده.(مثل Intel Core 2 Quad Q9550 و RAM DDR3 Cprsair BUS1333Mhz)
K1LOU (20-12-09)
کاربر شهرسختافزار
ارزونترين مينبورد براي ddr3 چي هستش؟كه البته داراي كارايي خوبي هم باشه
با قيمت؟
مرسي
سوالو يه جور ديگه بيان كنم
GIGABYTE - MA770T-UD3
اين مينبورد با رم Ddr3 دو گيگه بهتره
يا
ASUS - M4N78
با رم 4 گيگ ddr2
آخرین ویرایش توسط moojy در تاریخ 19-12-09 انجام شده است
MicroSystem (19-12-09)
یه مثالی زدی خفن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moojy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون مین گیگا بایته برد خیلی خوبیه ، اگر ddr1 هم بود اونو توصیه میکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 10 فاز ( 8+2 ) مدار تغذیه احتمالا یه عمر براتون کار میکنه
من باشم همون گیگا رو برمیدارم ( البته پارامتر ddr3 پارامتر اصلی انتخابم نیست ولی مهمه ) با ۲ گیگ ddr3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (20-12-09)
کاربر شهرسختافزار
بنده مورد اول يعني گيگا رو توصيه مي کنم(گارانتي بهتر و پشتيباني از DDR3). واسه کارهاي معمولي 2 گيگ زياد هم هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moojy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالي بود در خدمتم.
K1LOU (20-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظر من اگه رم ddr3 میخوایی super talent 1333 cl8 2GB با قیمت حدود 50 تومن میتونه خوب باشه. با توجه به اینکه 1.5 ولت هست قابلیت اورکلاک بالایی هم باید داشته باشه.
D J V A H I D (20-12-09), K1LOU (20-12-09)
اینا رو بخر من برای مشتری بستم سرعت فوق العاده نسبت به قیمتش داره .
Main : Gigabyte MA770T-UD3 ~ 107000
Ram : Gskill 2*2 GB DDR3 1333 CL7 PI ~ 138000 http://persianfee.net/shop/index.php?productID=69
پردازنده ای هم که انتخاب کردی خیلی خوبه و با یک فن خوب میتونی باهاش به Core i7 هم برسی .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
K1LOU (20-12-09)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من هم این مین برد رو دارم همراه دو گیگ رم ddr3 . خیلی عالی داره کار می کنه همراه با 3 سیستم عامل . و نکته جالب اینجاست که با همبن مینبرد یکی از اساتید همین سایت پردازنده phenom ii x2 550 رو تبدیل به یک 4 هسته ای کرد به اسم phenom ii x4 b50 . . عکسها رو خواستی بگو برات بزارم
Comodo Internet Security
reza76622201 (20-12-09)
کاربر شهرسختافزار
از همه دوستان بابت راهنمايشون ممنونم
فقط يه سوال ديگه
آيا بايد فن مخصوص براي cpu بگيرم يا همون فن خودش اوكي هستش؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks