گارانتی مرات باشه اصله
سلام
من قیمت کول دیسک 16 گیگ رو گرفتم 48 تومن بود اما دوستم گفت 32 گیگ می فروشه 20 تومن من هم خریدم امروز اوردش باز بود گفتم باز کردم امتحانش کنم و گفت بری فردا کارت گارانتی و بسته اش رو میاره
اما من وصل کردم ننوشته بود جنسش ترنسند هست روش نوشته ترند سند و ساخت تایوان
وقتی فلش رو وصل می کنم می نویشه udisk یعنی چی؟
این خوبه؟
خوب خریدم؟
سپاس
|
|
گارانتی مرات باشه اصله
ripek (06-03-10)
کاربر شهرسختافزار
ترنسد قلابی زیاد تو بازار هست باید لیبل و کارت گارانتی داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (07-03-10), rezaaghili (06-03-10), ripek (06-03-10)
کاربر شهرسختافزار
32گيگ ٢٠ تومن !!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز به اندازه ١٠ گيگ هر چيزي ميخواي بريز توش ببين سرعتش چطوره ؟؟ببين واقعا ٣٢ گيگ واقعي هست؟؟ من اينقدر سرم كلاه رفته!!! سره همين ٣٢ گيگهابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (07-03-10), rezaaghili (06-03-10), ripek (07-03-10)
کاربر شهرسختافزار
من دونه ای 500 تا تک تومانی بهت می فروشم . !!! سریع برو پسش بده ، 100 درصد تقلبیه !! لازم نیست که 10 گیگ پرش کنی ، 1 گیگ هم کار کنه شانس اوردی !! این چینی های ---- 500 هزارتومان به من ضرر زدن ...
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 06-03-10 انجام شده است
دوست من تقصير كساني هست كه به چيني ها سفارش ميدن .
be careful (07-03-10), ripek (07-03-10)
|
|
شما خوب نخریدی ! طرف خوب فروخته !!! یکی جلوی یکی از ایستگاهای مترو می فروخت !!! بالپ تابم تست میکرد ! فقط حجمشو نشون میداد و خوبم میخریدن !!! ملت ! من به یکی از خریداران گفتم اینا تقلبه و ظرفیت کاذبه طرف یه جور نگاه کرد انگار من جلوی یه سود چند میلیون دلاری رو براش گرفتم !
در کل با حرف بهادر موافقم بیشتر تقصیر خودمونه تا چین
DX400
D J V A H I D (07-03-10), Hamid2547 (07-03-10), ripek (07-03-10)
چشم الان یک تستش میزنم
سپاس
امتحانش کردم 20 گیگ رو روش ریختم اما موقع پاک کردن چند تا فایل درست دشه بود داخلش پسوندشون فک کنم file بود اینها پاک نشدن بعد هم فرمت کردم نشد حالا همش میگه باید فرمت بشه
چیکارش کنم؟
ripek (07-03-10)
کاربر شهرسختافزار
امان از اين آشفته بازار ايران که بيشتر اجناس ارزون فروش ميرن تا با کيفيت.
D J V A H I D (07-03-10), ripek (07-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks