البته این افزایش فرکانس تو بازیها خیلی کم تاثیر داره ولی زیاد قابل لمس نیست من برای شما زیاد توصیه نمیکنم همون 1333 فکر کنم خوب باشه کینگستون مارک خوبی هست حالا ببینی چی شده اون رمهای شما هر دو سوختن کلا رم خیلی سخت خراب میشه و اکثرا به همین خاطر گارانتی مادام العمر دارن. از بین همون رمهایی که گفتی هم پاتریوت و هم adata هر دو رمهای خوبی هستن هر کدوم رو خواستی میتونی استفاده کنی . و در مورد پاور گرین اتفاقا مارک خیلی خوبی هست من الان سالیان ساله از پاور گرین استفاده میکنم وبرای دوستان هم گرین پیشنهاد دادم ونصب کردن هیچکدوم مشکلی نداشتن نگران نباش هر چند کولر مستر هم خیلی خوبه رد مکس رو نمیشناسم پس توصیه نمیکنم و اینکه 380 کافیه یا نه کافیه برای سیستم شما ولی برای آینده نگری 400 یا 480 بهتره مسئله اصلی اینه که جنس پاور خوب باشه و توان اعلامی توان واقعی پاور باشه نه توان کاذب که تو پاورهای ارزون قیمت استفاده میشه در ضمن در مورد کارت گرافیک حتما تجدید نظر کن الان دوران اون کارتهای گرافیک گذشته ببین 6 نسل از کارتهای امروزی عقبه و اگه بخوای بازیهای روز مثل کرایسیس رو اجرا کنی با مشکل مواجه میشی از ما گفتن بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa3123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks