سلام
من هم ترانسند 16 گیگ ts16gsdhc6 دارم با دوربین کانن EOS500D کار میکرد یکدفعه وقتی دوربین رو روشن کردم
پیام داد فرمت کن فرمت نشد ظرفیتش 520 کیلو بایت شده با حدود بیست نرم افزار روش کار کردم درست نشد حتی
با سی دی ویندوز هم نشد یک نرم افزار شروع به فرمتش کرد وسط کار پیام داد WRITE PROTECTED بردم گارانتی مرآت گفتند کارت گارانتی باید داشته باشی و روی خود کارت هم هولوگرام ITR باید باشه چون با دوربین باهم خریده بودم بردم ناصر خسرو فروشنده که فرق نخود لوبیا با فلش و مموری را تشخیص نمیداد یک کارت گارانتی مرآت 16 گیگ دادگفت ببر شرکت روی کارت را دیدم نوشته بود JET FLASH بطرف گفتم مومن این که
کارت گارانتی فلشه نه SDHC خلاصه سرتونو درد نیارم قرار شد فروشنده کارت رو بده به فروشگاهی که ار آنجا خریده و اون ببره شرکت بلکه فرجی بشه . من فکر کنم ویروس بسیار قوی است که مموری را کمپرس میکنه
و پسورد میذاره روش. در نتیجه ویروس کش بسیار قوی باید داشته باشید تا اونو درست کنه یا اینکه چون گارانتی
نداره ببرید جنب شرکت مرات طبقه سوم شماره 306 و فلشش کنند که احتمالا دفتری که این کار رو میکنه و
کلی هزینه میگیره مال خود مرات باشه . راه حل دیگه بنظر من اینکه نرم افزاری پیدا کنید که ابتدا پسورد را برداره
سپس فرمتش کنید که این هم معلوم نیست چنین نرم افزاری گیر بیارید . راه حل نهائی هم اونه که کارت را
بندازی سطل آشغال و به پدر و مادر هرچی تاجر و فروشنده و صادرکننده مجوز برای اونها لعنت خدا را بفرستی که کالای بی کیفیت و بی گارانتی وارد نکنند .

Bookmarks