wd my book بگیرید .
سلام
دوستان من قصد خرید دارم برای دخیره سازی
بین 3.5 اینچ و 2.5 اینچ موندم بیشتر برام عمر مهمه میدونم فرق دارن کاربری اما نمیخوام زیاد حمل نقل کنم -اینترنالم بیخیال شذم کلا گیج شدم برای خرید :D
راستی این هارد 3.5 جدید adata چطوره؟؟hm900
|
Mehrdad092000 (12-01-16)
اصلا با وسترن حال نمیکنم :Dبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خاطره خوشی ندارم هرچی وسترن داشتم داغون شد البته میدونم به نگهداری اینا ربط داره(فکر کنم پاور قبلیم مشکل داشت) اما کلا با برندش حال نمیکنم سعی میکنم دوری کنم
هارد های سیگیت بهتره
راستی نمیدونید مدل جدید Adata توش چه هاردیه؟
Mehrdad092000 (13-01-16)
هارد داخلی که از همین برنداس :/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه کیفیتشون که خوبه اما قیمتاش بالاتره
همون قسمت مبدلشون مشکل اصلی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad092000 (15-01-16)
|
نمیدونم والابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سلیکون دارم خیلی خوبه کیفیتش -هارد داخلیش سامسونگه فقط دادم به یه ادمی فایل بریزه نمیدونم چیکار کرد عقده ای :D یه سکتور زرد داده توش اما خیلی وقته همینجوری ثابت مونده
حالا موندم داخلی بگیرم
یا 3.5 یا 2.5 اکسترنال
آخرین ویرایش توسط Mehrdad092000 در تاریخ 15-01-16 انجام شده است
من دوستانی دارم که آرشیوهای زیادی دارند . به همشون هم وسترن مای بوک رو توصیه کردم . خودم هم سه عدد هارد مای پاسپورت الترا دارم . تا به حال مشکلی به من گزارش ندادند . روی تمام هاردها اطلاعات دقیق دارم از قسمت مکانیکال گرفته تا برد دستگاه . به خاطر همین پیشنهادم وسترن هست .
ata-gh (15-01-16), M3RS4D 50062 (15-01-16), Mehrdad092000 (17-01-16)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم پاور کامپیوتر قبلیم مشکل داشت یا چی هارد وسترن خرابی زاد دادم اما یه سلیکون پاور دارم هارد داخلیش سامسونگ اون به مشکل نخورد
واسه همین وسترن اصلا علاقه ای ندارمم
HM900 adataیه نگاه بندار ببین چطوره
البته موندم 2.5 یا 3.5 بگیرم
هارد داخلیم بیخیال شدم نمیخوام همیشه روشن باشه
ADATA مشکل خرابی برد و شکستگی سوکت USB برد رو دارد .وسترن هم نمیگیرید سیگیت بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad092000 (18-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks