سلام. من هم در جریان انتخاب یه فلش خوب ، OCZ رو انتخاب کردم و الان هم ازش واقعا راضی هستم. برند OCZ رو که دیگه همه باهاش آشنا هستن از قوی ترین و مدعی ترین تولید کنندگان بزرگ حافظه های ذخیره سازی هست. من قبلا Rally 2 2Gig رو داشتم و چون راضی بودم ، برای ارتقا به 8گیگ هم از همین مدل برداشتم.
مدل فلش من Rally 2 هست که بدنه ی اون هم آلومینیومی هست اما برای شما که فلش جون سختی میخوایید ، از همین OCZ یک مدل دیگه هم هست به نام ATV که ضد آب و ضد ضربه هست و قطعا به درد کار شما خواهد خورد.

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

از طرفی هم از لحاظ سرعت هم واقعا سرعت خیلی خوب و عالی داره. اینم تست سرعت OCZ Rally 2 8Gig:

برای اطلاعات بیشتر و دیدن سرعت سایر فلش مموری ها ، به تاپیک زیر مراجعه کنید. (در ضمن سرعت این فلش رو با بقیه مقایسه کنید!)

-ا تــست سرعت فلش مموری شما با HD Tune ا-

موفق باشید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 3-4 سال این فلش رو داشتم
انصافا اگه با اندازش مشکلی نداشته باشی خیلی قابل اطمینانه ... ولی حالا چند وقته سر USB ش شل شده و قطعی پیدا کرده و باید به فکر یکی دیگه باشم !
شاید بهتر بود Rally 2 می خریدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید