دوم دل Corsair با مشخصات مذکور توي ويترين کامپيوتر طلوع(مجتمع کامپيوتر ايران طبقه همکف) در حجمهاي 32 و 64 گيگ گذاشته حتما بريد ببينيد. فکر کنم همونيه که مي خواين.
سلام دوستان
یه فلش میخوام بگیرم که از لحاظ کیفیت فیزیکی در حد بالایی باشه – در مقابل شوک الکتریکی ،ضربه و آب مقاوم باشه و اینکه دارای قفل فیزیکی باشه تا در سیستم هایی که مطمئن نیست اگه استفاده کردم فایلهای موجود پاک یا ویروسی نشن.من خودم patriot xporter رو درنظرداشتم ولی متاسفانه فاقد قفل فیزیکی هست. راستی حجم بالا هم نیاز نیست حدود ۲ یا ۴ گیگ کافیه و اینکه نیازم نیست امکان رمزنگاری داشته باشه یعنی زیاد مهم نیست
ممنون
آخرین ویرایش توسط IVAN در تاریخ 30-12-09 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوم دل Corsair با مشخصات مذکور توي ويترين کامپيوتر طلوع(مجتمع کامپيوتر ايران طبقه همکف) در حجمهاي 32 و 64 گيگ گذاشته حتما بريد ببينيد. فکر کنم همونيه که مي خواين.
IVAN (30-12-09)
ممنون ولی حجمشون خیلی بالاست.من ۲ یا ۴ گیگ برام کافیه.
این او خودم دارم راضی هستم
TwinMOS USB2.0 Mobile Disk Q7
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IVAN (30-12-09)
ببینم اونایی که آدرسش را دادید SSD نیستند ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IVAN (30-12-09)
فکر کنم JetFlash 220 از Transcend اون چیزی باشه که شما میخواهید در ضمن از نظر امنیتی هم با اثر انگشت قفل میشه.
IVAN (30-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خير عزيز. فلش حرفه اي هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IVAN (31-12-09)
کاربر شهرسختافزار
چند مدل A-Data هم هست که جنسش از لاستيکه و ضد آبه و قيمت مناسب و حجمهاي مطلوب شما رو داره و ضد ضربه و ضد آب هست. توي بازار زياده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط IVAN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم منظور شما این مدلهاست:چند مدل A-Data هم هست که جنسش از لاستيکه و ضد آبه و قيمت مناسب و حجمهاي مطلوب شما رو داره و ضد ضربه و ضد آب هست. توي بازار زياده.
http://www.adata-group.com/EN/produc...ctNo=AR01ZZZGH
http://www.adata-group.com/EN/produc...ctNo=AR19ZZZOR
ولی این که lock نداره.
آخرین ویرایش توسط IVAN در تاریخ 31-12-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ممکنه Lock دارشم پيدا بشه. کلا بريد مجتمع کامپيوتر ايران و ببينيد. اونجا اينقدر متنوعه که انتخاب سخت ميشه.
IVAN (05-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks