سلام . من یه لپتاپ لنوو 110 با پردازنده cor i5 دارم . میخوام یه رم براش بگیرم. فقط تو یه سایتی نوشته لپتاپ شما فقط یه اسلات داره میشه یکی در این مورد بهم توضیح بده؟ آیا رم دیگه ای نمیتونم کنار رم کنونی نصب کنم؟
loptop.PNG
کاربر شهرسختافزار
سلام . من یه لپتاپ لنوو 110 با پردازنده cor i5 دارم . میخوام یه رم براش بگیرم. فقط تو یه سایتی نوشته لپتاپ شما فقط یه اسلات داره میشه یکی در این مورد بهم توضیح بده؟ آیا رم دیگه ای نمیتونم کنار رم کنونی نصب کنم؟
loptop.PNG
|
|
شات از برنامه CPU-Z قسمت مموری وSPD
همچنین چک کنید چند اسلات رو میشناسه
این مدل تا ماجول 16 گیگی تکی ساپورت میکنه DDR4
sfmth (08-09-17)
شات اول منو کشویی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ۷۸۵۱ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوشته SLOT1 ببین چند تا اسلات شناسایی میکنه . این دستگاه احتمالا یک خشاب فقط دارد . در هر صورت باید رم خودت به کار نمیاد
sfmth (08-09-17)
کاربر شهرسختافزار
3.PNG2.PNG
- - - Updated - - -
چطوری چک کنم چند تا اسلات رو میشناسه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ولی در اون حالت رم خودم رو دستم میمونه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 08-09-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks