کس نخارد پشت من، جز ناخن انگشت من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط بیزحمت کسی میتونه اینو برام ترجمه کنه
کد:Afaik the blacks are binned for their 5 year warranty, or was that when WD still gave 5yr warranties? There should be no noticeable speed difference between the WD blacks and the blues, just don't get greens because they are more for storage rather than boot drives. Almost all Seagate drives that I, and other friends/family have owned have died and I don't recommend you get them at all. All different models and revision ranging from 80GB - 2TB, 5.4k - 7.2k, 8MB - 64MB cache have died within a year.از این سایت گرفتم :کد:The Blacks are not so much faster than the Blue's you can make up some of the speed difference by formatting in 8k rather than default (4k). But if you'd like the 5 year warranty (which is definitely good on Hard Drives) then it's worth spending the little extra on the Blacks for warranty purposes
http://www.overclock.net/t/1337899/s...r-caviar-black
اینجور که خود من ترجمه کردم نوشته :
WD Black دارای 5 سال گارانتی ولی WD Blue با 3 سال گارانتی عرضه میشه.
از نظر سرعت تفاوت قابل توجهی بین WD black و blue وجود نداره، فقط WD green نخرید که بیشتر به عنوان
درایو ذخیره ساز (آرشیو) مورد استفاده قرار میگیره تا به عنوان درایو بوت و انجام کارهای عادی روزمره.
تقریبا تمام درایوهای دیسک سخت Seagate که متعلق به من و سایر دوستان و خانواده ام بوده اند از بین رفته اند
و من هیچکدام از آنها را به شما توصیه نمیکنم.
همه مدل های مختلف و revision اعم از 80GB - 2TB، 5.4k - 7.2k، 8MB - 64MB ظرف کمتر از یک سال از بین رفته اند.
آیا ترجمه بالایی که مربوط به باکس اولیه درسته ؟
باکس دومی رو هم نتونستم خوب ترجمه کنم زحمتش با شما

Bookmarks