با سلام. هارد 320 چی بگیرم؟؟؟ مکستور , Seagate , سامسونگ یا.... . بافر چند بگیرم؟ با تشکر
با سلام. هارد 320 چی بگیرم؟؟؟ مکستور , Seagate , سامسونگ یا.... . بافر چند بگیرم؟ با تشکر
|
|
راستی یادم رفت بگم وسترن دیجیتال چه طوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سامسونگ ، وسترن ، هیتاچی کیفیت خوبی دارند
طبق اولویت نوشتم اسم ها رو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
behrouz8 (04-09-09)
درود
320 وسترن 16 مگ بافر گیرتون بیاد عالی هست اگر نبود samsung F1 320/16 mb بگیرید
behrouz8 (04-09-09)
هارد 500 گیگابایتی SAMSUNG از نظر PCWorld به عنوان برترین انتخاب شده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میتونید در اینجا بهترین هارد درایو ها رو از نظر خریدار ها و رتبه ببینید:
اینجا
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
behrouz8 (04-09-09)
البته بیشتر مدل های هارد مد نظر هست تا به برند هارد.
مثلا مدل های زیر انتخاب خوبی هستند :
Western Digital Caviar Black
Seagate 7200.12
Samsung F1
هارد سیگیت سری 7200.12 تا الان واقعا توی تست ها خوب جواب داده.
|
|
حالا چرا 320 ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت قیمت بین 500 گیگ و 320 گیگ بسیار نا چیز است
پیشنهاد اول من برای شما سامسونگ هستش و پیشنهاد دوم وسترن
من خودم حدود 1 ساله سامسونگ دارم خیلی خوب کارکرده همینطور با وسترن هم کار کردم خوب جواب داده
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از اساتید عزیز. حالا به طور کلی بین مکستور و سامسونگ کدوم بهتره ؟؟؟ تفاوت قیمت این دو چقدره؟این که می گند مکستور خوب نیست راسته؟؟؟
آخرین ویرایش توسط behrouz8 در تاریخ 04-09-09 انجام شده است
مکستور هایی که توی بازار هستن یک ریال ارزش خرید ندارن.شما بهتره همون سیگیت سری 7200.12 اگر این هم نشد سامسونگ اف 1 یکی از بهترین انتخاب ها می تونه باشه.
behrouz8 (04-09-09)
کاربر شهرسختافزار
من مكستور 250 دارم الان 3 ساله كه دارم باهاش كار ميكنم فقط يك مشكلي كه داره بعد 2 سال اگه از اين برنامه هاي ديفرگ زياد استفاده كني هارد به صدا در مي ياد همه هارد اين طوريند.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks