skoy (18-01-09)
کاربر شهرسختافزار
Curosial Ballstix 1066 2GB Dual channel
چیپش امکان داره یکی از این 3 تا باشه :
مایکرون :
D9GMH
D9GKX
D9GCT
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
skoy (18-01-09)
سوال پیش اومد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه جواب بدی که ممنون می شیم.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
کاربر شهرسختافزار
می شیم ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند نفرید دست به یکی کردین مارو سر کار بزارید ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه هر چیپ مایکرونی بدرد نمیخوره فقط این 3 تا از بهترین های چیپ های مایکرون تو اورکلاک هست اینجور که بررسی ها نشون میدن
D9GMH ، D9GKX ، D9GCT
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز در رندرینگ های حرفه ای حرف اول رو سی پی یو و مقدار رم میزنه اگه بتونی شما سعی کن سی پی یو قویتری از Q6600 بگیری که خیلی به کارت کمک می کنه در ضمن هر چه رم بیشتر بهتر توجه داشته باشید که مقدار بیشتر رم از مقدار رم کمتر با فرکانس بیشتر بهتر جواب میده اینا نتایج تجربه شخصی هست . در ضمن کارت گرافیک هم تقریبا این وسط بی تاثیر هست .
skoy (19-01-09)
کاربر شهرسختافزار
قراره CPU شون که Q6600 شده رو اورکلاک کنند حداقل تا 3.00 اینجور که خودشون گفتند ولی اگر دیفالت استفاده میکنند من Q9550 رو واسه این کار انتخاب میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بعضی وقتها یک حجم مثلا 2 گیگ کافیه و باید سرعت رو نیز افزایش داد برای بهبود کارایی سیستم ! .
skoy (19-01-09)
skoy (19-01-09)
کاربر شهرسختافزار
حق با شماست. ولی خب من فعلا تو کار سه بعدی تازه کارم و cpu های قویتر گرونتر در میان و من در اول راه نمیخوام یه سیستم خیلی قوی بگیرم. i7 ها هم که تو راهند و شاید بازم مجبور شم کلا سیستمو عوض کنم برا همین زیاد هزینه کردن الان شاید خیلی عاقلانه نباشه برام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم هم به نظر شما یعنی 4gb کمه؟
تعدادی هستیم که در تلاشیم پاسخی برای سوالاتمان پیدا کنیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا از کجا میشه فهمید کدوم رم چیپش چیه؟ (سوال اصلی این بود..!)
الان من Crucial Ballistix بخرم کدوم یکی از این سه تاس؟
کدوم باشه بهتره؟!
این چیپ ها توی بقیه برندها هم پیدا میشه؟
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی آسون هیت سینک رم رو جدا میکنیم و مدل چیپ رو میبینیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D9GMH عالیه و بعدش D9GKX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ، در مدل های خاص هر برندی یافت میشود .
کاربر شهرسختافزار
مثل اینکه سیاه ها tracer هستن ولی زرد ها نه. قیمت Ballistix Tracer ها که نزدیک dominator ها هست تقریبا. تو خود سایت crucial که تو قسمت نظرات مشتریان زرد ها خیلی بد گفته بودن ملت ازش. (چه جالب که نظراتشون رو پاک نکرده بودن!) ولی یه چیز مشترک که من چند جا خوندم این بود که این رم ها بعضی یاشون عمر چند ماهه دارن و زود از کار می افتن. وضع گارانتی شون تو ایران چطوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks