2 تا پک 2گیگی کروشیال 1066 بالستیکس !
اگر خواستید من براتون زیر قیمت بازار تهیه میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام. من میخوام یه سیستم برای کارهای سه بعدی بگیرم. مادربرد رو asus p5q و cpu رو q6600 انتخاب کردم.
چون شنیدم در رندرینگ cpu و به خصوص رم نقش مهمی دارند، میخوام رمی که میگیرم چیز خوبی باشه.
1) من میخوام 4 GB رم بگیرم. اگه 2 تا 2 گیگا بایتی بگیرم بهتره از یه دونه 4 gb؟ (البته سیستم عامل vista 64bit خواهد بود.)
2) من قصد اور کردن رم رو هم دارم.
3) قاعدتا 1066 ها رو باید به 800 ترجیح بدم درسته؟
4) چیز سازگاری با مادربردم باشه.
5) برای این 4 گیگ حداکثر 120 تومن کنار گذاشتم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
2 تا پک 2گیگی کروشیال 1066 بالستیکس !
اگر خواستید من براتون زیر قیمت بازار تهیه میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
skoy (18-01-09)
کاربر شهرسختافزار
corsair های سری dominator چطور؟ البته یه ذره گرونتر می شه ولی تعریفشون رو زیاد شنیدم. به نظرتون می ارزن نسبت به crucial ها نسبت به تفاوت قیمتشون؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G.Skill 4GB DDR2-800 Pi Black Series Dual Channel Memory Kit
http://www.bigbruin.com/2008/gskillpi6400_1
skoy (18-01-09)
کاربر شهرسختافزار
رم های دمیناتور گرونند و خوب مچ نمیشند کلا کرسیر اینطوره !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط skoy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل طلبه ی زیادی نداره .
کروشیال زرد رنگ قراره دستم بیاد واسه تست اگر میتونی یه یکی 2 روزی صبر کن تا نتایج رو بهت اعلام کنم ( شاید یک تاپیک واسش زدم )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
skoy (18-01-09)
skoy (18-01-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش چند درمیاد ؟
و چیپش مایکرون نیست !!
مدل 6400 JS و 6400 GA فقط مایکرون داره !!
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 18-01-09 انجام شده است علت: غلط املایی
skoy (18-01-09)
حاجی این چیپ میکرون (یا Micron) قضیه اش چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا بفهمیم چیپ رم چیه؟
همه میکرون (Micron) ها از همه غیر میکرون (Micron) ها بهترن؟
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
کاربر شهرسختافزار
آرمان چیز میزنی ها !!! یا مارو گرفتی ؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
میشه نام دقیق این زرد رنگ ها رو بنویسید تا منم یه سرچی تو نت راجه بهشون بکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من بعضی اوقات واقعا گیج میشم. تو فروم های خارجی هم که میخونم می بینم نظرات متفاوته. تعریف gskill رو هم کرده بودن بعضیا.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks