یعنی ۳۲ مگ اضافه گرین باعث برتریش نسبت به بلک ۳۲ نمیشه؟
کاربر شهرسختافزار
یعنی ۳۲ مگ اضافه گرین باعث برتریش نسبت به بلک ۳۲ نمیشه؟
آخرین ویرایش توسط mahdy در تاریخ 02-02-10 انجام شده است
|
|
وسترن دیجیتال بلک داخل خودش ۲ تا پردازنده داره که این یه حسن بزرگ محسوب میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر قطعات هم اگر خودمونی بخوایم بگیم سری بلک برای خرکاری ساخته شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AlleN (03-02-10), mahdy (02-02-10), mehransss (03-02-10), MicroSystem (02-02-10), OverMind (10-02-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من شخصا بلک پیشنهاد میکنم ، کلا ساختار این هارد برای master بودن طراحی شده ولی گریین رو باید
slave تلقی کرد ، به خاطر performance بالایی که داره مورد تاییده ،و اینم بگم که هفته پیش دوتا بلک 500 رو رید صفر کردیم عملکرد قابل قبولی داشت با دور تقریبی 14500RPM و انتقال اطلاعات با سرعت 170 تا 190 متغیر بود،
البته در مقابل هاردهای با سرعت 45000rpm خودم چیزی برای گفتن نداشت .
در ضمن هارد من اسکازی مدل HP Ultar 320 300GB 15K راستش 3تا رو سیستم با کنترلر اسکازی 29320A نصب کردم و با همون کنترلر رید صفر کردم، سون بعضی وقتی تو سرعت جلوی این هاردا کم میاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی دور هر کدوم از این هاردها 15000RPM و سرعت انتقال اطلاعات 320MB در ثانیه ، خودتون تصور کنید 3 تا هارد با این سرعت رید صفر بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت این هارد تو بازار الان 580000
آخرین ویرایش توسط coopunzero در تاریخ 03-02-10 انجام شده است
mehransss (03-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks