Seagate Backup Plus Slim External 2TB
کاربر شهرسختافزار
سلام به اساتید
قصد خرید هارد دیسک برای آرشیو انیمیشن و فیلم رو دارم
من یوزر نیمه حرفه ای و با دقتی هستم و معمولا چیزی پیشم بیخود خراب نمی شه
می خواهم هارد دیسک رو به تلویزیون و رسیور و گیرنده دیجیتال متصل کنم ( برام مهمه که حداقل توسط یکی این دستگاه ها شناسایی بشه ) .. شاید قصد ضبط کردن توسط تی وی یا رسیور نیز باهاش داشته باشم
خودم کلی تحقیق کردم و به قول معروف پرچم داران کلیه برند های معروف و نیمه معروف رو چک کردم ولی تصمیم قطعی نگرفتم
واقعا بین برند های WD یا توشیبا یا Seagate یا سونی یا ADATA یا سیلیکون پاور موندم
پارسال برای پدرم وسترن مدل 1 ترابایتی المنتز رو گرفتم و از اون موقع تا حالا همیشه روشن و در حال استفاده است و به لطف خدا مشکلی نداشته ( هارد اصلا جا به جا نشده )
واقعا بهترین هارد دیسک اکسترنال 2.5 اینچی با ظرفیت دو ترابایت موجود در بازار چیه ؟ عجله هم ندارم و می تونم کمی صبر کنم
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
Seagate Backup Plus Slim External 2TB
yebordi (22-02-17)
کاربر شهرسختافزار
سلام بزرگواربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس بابت پاسخت
یعنی این مدلی که معرفی کردید از مدل های اعلای WD بهتره یا بخاطر مرقون به صرفه بودنش فرمودی ؟ حقیقتا برای A ریال پایین تر نمی خوام مدل پایینتر بگیرم مگر آنکه کیفیت مدل قدیمی بالاتر باشه
- - - Updated - - -
سلام و سپاس گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تجربه استفاده از این مدل رو دارید ؟ آیا این مدل از مدل اولترا اسلیم بهتره
آخرین ویرایش توسط yebordi در تاریخ 22-02-17 انجام شده است
wd my passport ultra
یک مقداری از این بهتر هست . اگر محدودیت بودجه نداری بگیرش .من خودم سه تا هارد wd پاسپورتی دارم . که از سال 2011 دارمشون . دائم هم با من هستند .
کاربر شهرسختافزار
سلام اساتید
به مدل رومیزی فکر نکنم ؟
مدل های رومیزی بادوام تر از مدل های کوچک تر ( پاسپورتی ) نیستند ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام یه هارد اینترنال برای کیس کامبیوتر تولید 2016 2 ترابایت قیمتن مهم نیست بروز و سرعت و قدرت بالایی داشته باشه از هر لحاظ تشکر از اساتید فن این حرفه منتظر راهنمایی هر چند مدل هست رو بفرمایید اولینش در حال حاضر مرسی ؟
آخرین ویرایش توسط hamidali.bz12 در تاریخ 23-02-17 انجام شده است
برای سوالت تاپیک بزن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamidali.bz12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (23-02-17)
کاربر شهرسختافزار
لظفا کمک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yebordi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرقی ندارند از نظر طول عمربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yebordi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks