seyed mamali (05-12-14)
با سلام
هارد اينترنال سيگيت با گارنتي سازگار خريدم پلاستيك بسته بنديش از دو طرف پلوم نبود يعني باز شده بود و يكسرش چسب (شبيه چسب سيمكشي برق) بود و روي چسبش هيچ نوشته و نشاني نداشت. ولي روي خود هارد كارت گارانتي 2 ساله سازگار بود. و با hdtune هم كه تست كردم زمان كاركردش صفر بود. ميخاستم بدونم ميتونند هارد كاركرده رو با دستگاه pc3000 كاركردشو صفر كنند؟
هاردهاي سازگار همه پك نشدن يا شانس من اينجوريه؟
seyed mamali (05-12-14)
|
اگر تو hdtune کارکردش صفر بوده یعنی هارد کارنکرده.با خیال راحت استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0key برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0key (05-12-14), hamed 111 (05-12-14), Rezasam1 (05-12-14), seyed mamali (05-12-14), مهدی بهادرفر (05-12-14)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط براي دفعه بعدي كه خاستم خريد كنم ميپرسم هارد اينترنال بايد پلاستيكش 2 طرفش پك باشه يا نه؟
seyed mamali (05-12-14)
بله باید دو طرف بسته و پلمپ باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0key برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0key (05-12-14), Rezasam1 (05-12-14), seyed mamali (05-12-14), مهدی بهادرفر (05-12-14)
پس هاردي كه من خريدم مشكل دار بوده و احتمالا توسط گارانتي سازگار تعمير و دوباره بسته بندي شده و كاركردشم با دستگاه صفر كردن . و قيمتشم بايد از هارد آكبند ارزونتر باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (05-12-14)
اینطوری نمیشه نتیجه گرفت .ولی باید موقع خرید و زمان تحویل جنس دقت میکردید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0key برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0key (05-12-14), Rezasam1 (05-12-14), seyed mamali (05-12-14), مهدی بهادرفر (05-12-14)
|
من دقت كردم و ديدم كه چسب خورده و قبلش هم بهش گفتم هاردي ميخام كه پك باشه گفت پك هست اگه ميخاي برم از انبار بيارم ولي انباري دركار نبود از همكارش گرفت وقتي هم آورد گفتم چرا اينجوريه گفت همشون همينطورن مهم كارت گارانتي هست كه داره منم فكر كردم شايد سازگار پك هاردو باز ميكنه براي تست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال بقيه حواسشون باشه كه فروشنده هاي متقلب زياد شدن.
seyed mamali (05-12-14)
برای من هم همین اتفاق افتاد ، ولی اونموقع خام بودم هیچی حالیم نشد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0key برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باورت میشه هارد وسترن بلو من خراب شد بردیمش گارانتی بعد خیر سرشون برام عوض کردن بهم وسترن گرین دادن(یعنی کم کم 80 هزارتومن اونموقع پرید) من و بابام هم خوشحالو خندون برگشتیم خونه...بعد از یه هفته حالیمون شد چه بلایی سرمون اومده!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
0key (05-12-14), AMD>INTEL (05-12-14), M3RS4D 50062 (05-12-14)
دوستان حتما موقع خرید مشخصات رو چک کنید . بسته بندی ها رو چک کنید باز نشده باشه یا ضربه نخورده باشه .چون هارد مهلت تست نداره.گارانتی ها هم متاسفانه خیلی راحت اگر کوچکترین مسئله فیزیکی ببینند از گارانتی خارج میکنند. پس موقع تحویل جنس از فروشنده همه مواردی که گفتم رو بررسی کنید .
0key (05-12-14), hamed 111 (05-12-14), Rezasam1 (05-12-14), seyed mamali (05-12-14), مهدی بهادرفر (05-12-14)
خوب يه مشكلي كه هست تمام گارنتي ها با يه ضابطه و قانون عمل نميكنن. همين باعث سردرگمي خريدار ميشه. تا جايي كه من شنيدم بعضي از گارانتيها پك بسته رو باز ميكنند و تست ميكنند و بعد برچسب خودشون ميزنن.
M3RS4D 50062 (05-12-14), seyed mamali (05-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks