سیگیت و مسکتور هر دو ساخت سیگیت هستن و فرقی با هم ندارن فقط مسکتور یکم کیفیتش بهتر از سیگیت هست و سیگیت سرعتشنقل قول:
البته سری 12 سیگیت هم خوبه ولی به ریسکش نمی ارزه چون سری 11 بد سیگیت رو خراب کرد
موفق باشید
:give_rose:
Printable View
سیگیت و مسکتور هر دو ساخت سیگیت هستن و فرقی با هم ندارن فقط مسکتور یکم کیفیتش بهتر از سیگیت هست و سیگیت سرعتشنقل قول:
البته سری 12 سیگیت هم خوبه ولی به ریسکش نمی ارزه چون سری 11 بد سیگیت رو خراب کرد
موفق باشید
:give_rose:
امیر جان ... درسته که سری 11 سیگیت قربانی زیاد داده و یکیش هم خود تو بودی ...:1. (27): اما باور کن از روزی که من این هارد رو خریدم ... (فیرم ورش هم آپدیت کردم) ... تا حالا هیچ هاردی اندازهی این بهم جواب نداده ...:yes: هم از نظر بی صدایی ( که کوچکترین صدایی نداره ) هم از لحاظ سرعت ... اصلا از موقعی اینو گذاشتم ...احساس میکنم سرعت سیستم بیشتر شده :1. (38):نقل قول:
حالا نمیدونم این از شانس خوب ماست !!! یا باید در آینده ... زبونم لال شاهد خرابی اون باشیم ... ولی اگه بخواست مشکل ایجاد کنه ... تا حالا شده بود :1. (27)::1. (10)::1. (40):
دوست عزيز ، فقط WD. تهران راحت گيرت مياد.
یک بار در طول این 12 سری که Seagate هاردهای 7200 دور تولید کرده مشکل پیش اومد که اون هم به سرعت حل شد. کمپانی ای که دربارش صحبت می کنیم یک سازنده کوچک نیست که بخوایم به خاطر وجود اشکال (نه خرابی) در تعداد کمی از هاردهای سری 11 (نسبت به 12 سری هاردهایی که تا حالا تولید کردند) دیگه به Seagate اعتماد نکنیم.نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Seagate بزرگترین تولید کننده هارددیسک دنیاست و مطمئنا اشتباهی که در firmware سری قبلی کرده بود رو تکرار نمی کنه. من خودم مشکلات Firmware رو از نزدیک دیده بودم و باهاشون کلنجار رفته بودم ولی باز هم الان چهار هارد 7200.12 دارم و حالا هم اگه بخوام هر نوع هاردی بخرم (اینترنال، اکسترنال، لپ تاپ، ...) Seagate اولین برندیه که محصولاتش رو بررسی می کنم.
من وسترن دیجیتال رو پیشنهاد می کنم .
سلام به همه ی دوستان عزیز و با تجربه و گل خودم:wink:
من در درجه اول هارد سامسونگ رو پیشنهاد می کنم اونم چی سری اف و سری اچ دی البته اول اسم این مدل ها
با این اسم ها شروع میشه مثل خودم که یه هارد 500 گیگ سامنسونگ مدل hd502ij رو داشتم که فوق العاده کم صدا پر سرعت و خوب بود . هارد های سامسونگ به دلیل استفاده از 2 دیسک در مدل های 500 گیگ البته خیلی مطمئن نیستم دسترسی به اطلاعات خیلی سریعتر انجام میشه.
حالا میرسیم به وسترن دیجیتال که من بعد از سامسونگ اینو پیشنهاد می کنم که خودم یه 250 گیگ اکسترنال از
این هاردو دارم خیلی هم خوبه و من خیلی راضی هستم 5400 دور با 8 مگ هم هستش برای تایلند هم هست
با گارانتی سازگار 2 یا 3 سال تعویض
حالا میرسیم به seagate اون دوستمون که الآن حضور ذهن ندارم اسمش یادم رفته
راست میگه سری baracuda 12
خوبه اما ............................................
سی گیت اصلا قابل اطمینان نیست اینو من نمیگم خیلی از سازمان ها که من رفتم هم همینو می گن
تازیه خودم هم همین هارد رو دارم 500 گیگ 7200 دور و 16 مگ که در عرض 2 هفته کاراییش از 100 درصد
به 44 درصد کاهش پیدا کرده حتما میگید چطوری این یارو این حرف و میزنه خیلی ها می دونن برای فهمیدن کارایی سیستم و سخت افزارهای نصب شده روی اون میان نرم افزارهای مربوطه به شناسایی سخت افزار نصب می کنند حالا این جارو داشته باشید
hard drive inspector
یک نرم افزار مشهور و مورد اعتماد برای نشان دادن وضعیت هارد دیسک هست که خودم از این استفاده می کنم
تازه قابلیت پیشتیبانی از زبان فارسی را هم داره.کلا من توصیه می کنم اینو نصب کنید چیز خوبیه اطلاعات کاملی هم از هارددیسک بهتون میده
به هر حال من اصلا سی گیت رو پیشنهاد نمی کنم حالا می خواهد یه دونه از مدلاش که همون سری 12 باشه خوب باشه یا نباشه تازه من که تجربه خودم رو با همین مدل گفتم همچنین با مدل سامسونگ و وسترن
سامسونگ
وسترن
هیتاچی
اینا به ترتیب اولویت خرید هارد دیسک برای من هستند
با اینکه تجربه من نسبت به همه شما بزرگواران کمتر ولی خوب ما هم خواستیم یک نظری داده باشیم دیگه زیاد به دل نگیرید.
ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم و اینکه اگر کسی خواست جواب بده من خیلی نمیتونم تند تند به این جور سایت ها سر بزنم بخار همین اگر یکم دیر تو جواب دادن دیر کردم منو ببخشید سرم خیلی شلوغه.:great:
کاملا" قبول دارم ! یکی از بزرگترین و با تجربه ترین تولید کننده های سخت افزار های ذخیره سازی !!نقل قول:
من هم Seagate رو پیشنهاد می کنم !!
حالا که سیگیت رو پیشنهاد می کنین در مورد هاردهای اکسترنالش چطور ؟
مثلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] با قیمت 100 تومن خوبه ؟
ممنون
معذرت می خوام این سوالو اینجا مطرح می کنم. آیا هارد Western Digital سری Black با ظرفیت 1TB در تهران گیر میاد؟
ببخشید چند تا سوال:
من فردا دارم میرم 4 تا هارد Seagate 7200.12 بگیرم پاساژ ایران ولی عصر.
یکی برای خودم و 3 تا هم بفرستم به فامیلها که تو شهرشون این هادر کمیابه
1-بهترین گارانتی Seagate در ایران؟
2-ساخت تایلند بهتره یا چین؟
3-مشخصه خاصی موقع خرید باید در نظر بگیرم؟
ممنون