هارد 500 وسترن که فعلا شده کیمیا ! اصلا نیست ! من امروز بالاخره مجبور شدم هیتاچی 500 بگیرم 58 تومن .
Printable View
هارد 500 وسترن که فعلا شده کیمیا ! اصلا نیست ! من امروز بالاخره مجبور شدم هیتاچی 500 بگیرم 58 تومن .
من یک هیتاچی دارم واقعا هارد بی صدایی هست و واقعا هم خوبه نسبت به قیمت هرچند مثل وسترن نیست ولی بهترین انتخاب رو کردی :give_rose:
مبارک باشه :wink:
من وقتی رفتم هارد بخرم سه برند موجود بود !!! مکستور ... سیگیت و هیتاچی
از مکستور که دیگه زده شدم ... مثل ... ریخته تو بازار
هیتاچی بود گارانتی درست و حسابی نداشت ... یعنی اصلا گارانتی نداشت
این بود که رفتم سیگیت خریدم که از خریدش هم کاملا راضیم و نیز دارای 2 سال گارانتی دیجیتال هست :1. (26):
مکستور و سیگیت که الان حتی دیگه توی بقالی ها هم پیدا میشن ! آنچه یافت می نشود آنم آرزوست ! WD
وحيد جان سيگيت و مكستور مال يه شركتن.يعني جفتش سيگيت.فقط هارد هاي سيگيت نوع مرغوبتر مكستورن.:wink:نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چقدر مرغوبترن؟ از نظر قیمت که تفاوت آنچنانی ندارن ! گفتی مکستور ناخودآگاه یاد هارد های کوانتوم خدابیامورز افتادم ! یادش به خیر چه رقابتی داشتن این دوتا باهم ! بعدها مکستور کوانتوم رو خرید و کوانتوم به تاریخ پیوست .
من که هرجا میرم میگن سگیت مدل Baracuda 7200.12 بگیر ؟؟ ولی اینجا همه میگن WD !!!!
یعنی این wd ها از سیگیت 7200.12 بهترن؟؟
هارد های سیگیت اصلا قابل اطمینان نیستندنقل قول:
من خودم هارد سیگیت داشتم خراب شد اطلاعات ما رو هم با خودش برد
اگر خواستی میتونم تاپیک رو بهت بدم بری ببینی با چه مشکلاتی رو به رو میشی
من وسترن و سامسونگ رو پیشنهاد میدم اگر نشد هیتاچی :give_rose:
چرا هیچ کس در باره ی مکستور حرف نمی زنه؟ مگه هارد مکستور چی کمتر از این هارد ها داره؟