سیگیت و مکستور به هیچ عنوان تا وقتی که سری جدید سیگیت برسه (Baracuda 12) ... گند کار سیگیت حسابی در وامده ... احتمالا امشب خبرش رو آقای امید بذاره توی تاپیک مربوطه!!!
سیگیت و مکستور به هیچ عنوان تا وقتی که سری جدید سیگیت برسه (Baracuda 12) ... گند کار سیگیت حسابی در وامده ... احتمالا امشب خبرش رو آقای امید بذاره توی تاپیک مربوطه!!!
|
|
یعنی نخرم ؟ مشکلشون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه پس بخر!!! آخه سواله؟!
مشکلش هم اینه که خرابیش خیلی زیاده ...
v_civil (17-01-09)
پس چرا همه اکثرا 500 گیگ سیگیت رو پیشنهاد میکنن ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکنه اینم تقلبی شده؟
خب اینجوریه دیگه .... همه معمولا یه کم عقبن ... حالا احتمالا چند ماه دیگه سری 12 سیگیت بیاد و عالی باشه و اون همه تازه از خواب بیدار شن بگن الا و بلا له هیچ وجه سیگیت نخرید (در ضمن اکسترنالش بر عکس انتخاب خوبیه)
علاوه بر این سام و وسترن هستن دیگه!!!
امروز میخوندم خرابی هاردها سیگیت به خاطر استفاده از فرمور مشکل داری که قابل تعویض نیست (توی مدلهای ارزون) مقدار قابل توجهی زیاد شده!!!
v_civil (17-01-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اشتباه نکنم سری 12 لانچ شده و با پسوند ES یا یه چیزی توی این مایه ها وارد بازار خارج شده
درمورد 32 مگ بافر فقط سری بلک وسترن 32 مگ بافر دارند که قیمتش آدم رو به این شکل در میاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل سیگیت در هارد های 250 و 320 انتخاب خوبیه ولی در 500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehdi_Full (17-01-09), v_civil (17-01-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط v_civil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سلام ... من امروز رفتم یه دونه از اینا رو خریدم ...! میبینم که شماها خاطره خوبی ازش ندارید ولی از بین برندهای مکستور و هیتاچی و سیگیت ... سیگیت رو انتخاب کردم !!! سوالم اینه که اینا کی گندشون در میآد ؟ یعنی شماهایی که میگید به درد نمیخوره .... مشکلشون چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا این 32 مگ بافر Baracuda 11 هست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکسش :
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمهندس جون ... دادا !!! این سری 12 ش رو که میگی رفتم تو سایتش خودتم میتونی بری !!! بافر همه مدلاش از دم 16 مگه ... این مدل سری 11 که من امروز خریدم 32 مگ بافره و نیز تایلندی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هنوز بازش نکردم ...
S.Hatami (01-02-09)
من دارم نرم افزار این سیگیت رو بروز میکنم اگر شد و موفق شدم آموزشش رو میگزارم تا همه فیض ببرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (01-02-09)
بروز رسانی موفقیت آمیز بود نسخه به SD1A تغییر یافت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks