دوستان من سیستمم هم ساتا 2 میخوره هم 3 میخوام ببینم هارد 2 ترابایت سرعت بالا چی بخرم از نظر کیفیت و سرعت و هر چی که لازمه چی خواهشا مدل دقیق و قیمت بعد حالا اصلا من 2 تا 1 ترا بگیرم بهتره یا نه یه 2 ترا
دوستان من سیستمم هم ساتا 2 میخوره هم 3 میخوام ببینم هارد 2 ترابایت سرعت بالا چی بخرم از نظر کیفیت و سرعت و هر چی که لازمه چی خواهشا مدل دقیق و قیمت بعد حالا اصلا من 2 تا 1 ترا بگیرم بهتره یا نه یه 2 ترا
آخرین ویرایش توسط ddavod در تاریخ 15-04-15 انجام شده است
|
2 ترا سیگیت بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ddavod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق
ST2000DM001
Apacer (16-04-15), ddavod (15-04-15), mmce (24-04-15), mohammad1985 (16-04-15), navid1377 (19-04-15)
میشه این درسته تو بازار چی بگم بره خرید به چه اسمی
Seagate Barracuda 2TB
بله فقط موقع تحویل چک کنید که پارت نامبرش همین باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ddavod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Apacer (16-04-15), ddavod (16-04-15), M3RS4D 50062 (15-04-15), mmce (24-04-15)
به صرفه ترینش و اقتصادی ترینش همین سیگیت هست.
ddavod (16-04-15)
اقا تشکر از راهنمایی دوستان حالا چند تا سوال دیگه یکی این که فرمت کردن اصولی هارد چیه که این پیغام عجیب که موقع تعویض یا نصب ویندوز میده که پارتیشن gbr یا فلانه باید فلان بشه نیاد من سر همین 2 بار هاردم فرمت شده بعد هم همین هارد رو چند تا درایور حد اکثر میشه درست کرد بعد ایا امکان داره با نصب این هارد پاور من کم بیاره یا نه الان سیستم من 2 تا هارد 500 داره میخوام این رو هم خریدم بزارم رو سیستمم همه جوانب رو میسنجم
|
خیر با خود ویندوز پارتشین بندی کنید مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ddavod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات دقیق سیستم به همراه پاور رو قید کنید تا راهنمایی کنم .
ddavod (17-04-15), M3RS4D 50062 (17-04-15)
پاور من 550 مادربرد gigabyte - z77ds3h کارت گرافیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدAMD Radeon R7 M260 دیگه نمیدون چیزی لازم هست 2 تا هارد 500 ساتا 2 هم مست رو سیستماخه من هارد قبلیم رو هم همینطور فرمت کردم ولی همینور که گفتم موقعی که ویندوز عوض کردم 2 بار هاردم کامل پاک شد
پاورتون دقیق بنویسید . 550 لیبل داریم . 550 وات درست حسابی هم داریم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ddavod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر پارتشین هارد اتوماتیک پاک نمیشه مگر اینکه مشکلی در سیستم باشه یا خطای یوزر
M3RS4D 50062 (17-04-15)
550 گرین هست 550 ریال هست هارد من با تبدیل gpt به mbr فرمت شد کلا سر اینکه میخواستم ویندوز 8 نصب کنم و هیچ جور جواب نمیداد فرمت شد هاردم حالا من بیشتر منظورم اینه که کار از پایه اساسی انجام بدم تا موقع تعویض ویندوز باز به مشکل نخورم سر این فرمت شدن کلی موزیک و فیلم های من از دستم پرید گویا مشکل بیشتر سر این که ویندوز رئ من با فلش نصب میکنم و تنظیمات بایوس اشتباهه پیش میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks