دوست عزیز کلا هارد 500 سامسونگ rpm7200 کم گیر میاد و بیشتر rpm5400 توی بازاره اگر هارد شما 7200 که جز هاردهای خوب بازار هست ولی اگر 5400 هست زیاد هارد جالبی نیست
با سلام.امروز پس از کلی گشت و گذار در بازار مافیایی اصفهان که همه فقط مکستور دارند . تونستم یه هارد 500 سامسونگ گیر بیارم به قیمت 56 تومن . لینک مشخصات را گذلشتم دوستان بگند خوبه یا پولم را تو چاه ریختم؟ http://www.samsung.com/global/busine...439&ppmi=1170#
|
|
دوست عزیز کلا هارد 500 سامسونگ rpm7200 کم گیر میاد و بیشتر rpm5400 توی بازاره اگر هارد شما 7200 که جز هاردهای خوب بازار هست ولی اگر 5400 هست زیاد هارد جالبی نیست
عضو VIP شهرسختافزار
این که بافرش 16 مگه !!! بنظر جالب نمیاد !!!
بافر ملاک نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و گرنه رپتور بافرش 8/16 هست و سیگیت 12 اگر اشتباه نکنم 16 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوام بدونم دوستان سامسونگ را تایید میکنند؟؟؟
من یکی که تایید میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سامسونگ جزو تولید کننده های مطرح هارد دیسک هست و هارد هاش برعکس درایور های نوریش کیفیت خوبی دارند مخصوصا سری F1
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (05-09-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآره خب ... البته بی تاثیر هم نیست !!! 100 درصد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (05-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
از دوستان هر کس هارد 500 وسترن دیجیتال خواست ... کافیه اشاره کنه ... شیراز نمایندگی زده !!! دیگه راحت گیر میاد !!! بهتر از خودش هم خودشه !!!
نوش دارو بعد از مرگ سهراب !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته خودم الان هیتاچی 500 دارم با 16 مگ کش خیلی راضیم اما هارد سامسونگی هم که شما خریدی عالیه خیالت راحت .
یادش بخیر یه زمانی فقط مکستور میبستم !
behrouz8 (06-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks