این برنامه به شما کمک میکنه
Download CPU Z 1.75 Portable x86/x64 - SoftGozar.com
با سلام....من میخوام یه رم دو گیگ برای کامپیوترم بگیرم میخواستم ببینم از کجا بفهمم مدل رم کامپیوترم چیه؟خودم فک کنم DDR2 باشه ولی درست مطمئن نیستم؟میخواستم ببینم از کجا متوجه بشم که رم سیستمم از چه نوعی هست تا رمی که میخوام بخرم با سیستمم سازگاری کامل داشته باشه و مشکلی پیش نیاد؟
|
این برنامه به شما کمک میکنه
Download CPU Z 1.75 Portable x86/x64 - SoftGozar.com
الان نصب کردم..از کدم قستمش باید بفهمم رم کامپیوترم چه مدلیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه که باز شد زبانه چهارم مشخصات رم رو نوشته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو زبانه پنجم هم مدل هرماژول به صورت جداگانه پارت نامبرت رو تو سایت سازنده سرچ کن مشخصات دقیقش میاد. باید لتنسی و باسش رو دقیق بنویسی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 22-03-16 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان برنامه رو نصب کردم ولی یه ده دقیقه ای هست روی 62 درصد مونده و برنامه روی سیستمم بالا نمیاد...مشکلش چیه که برنامه بالا نمیاد؟
|
نسخه پرتابل رو دانلود کردی یا نسخه نصبی رو؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه ی نصبی رو نصب کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (22-03-16)
نباید مشکلی باشه ولی نسخه پرتابل رو ایندفعه دانلود کن
نه متاسفانه با اون هم امتحان کردم بالا نمیاد...ایا برنامه ی دیگه ای هست که بتونم بفهمم....از خود ویندوز ویندوز سون نمیشه فهمید مدل رم رو یا هر برنامه ی دیگه ای؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks