مدل لپتاپ چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان، رم لپ تاپ من 2 هست و سی پی یو هم 2.4
میخاستم ببینم موقع خرید رم، علاوه بر ddr3 به چه مشخصات دیگه باید توجه کنم که با لپ تاپم سازگار باشه؟
و اینکه حداکثر مقدار رمی که میتونم اضافه کنم چقدر هست؟(قصد دارم 4 اضافه کنم که بشه 6)
(مشخصات رم رو ضمیمه کردم)
Untitled.png
آخرین ویرایش توسط saeed450 در تاریخ 15-02-19 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
مدل لپتاپ چیه ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
کاربر شهرسختافزار
HP Pavilion g4-1235TXبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed450 (16-02-19)
کاربر شهرسختافزار
ممنون، الان که رم 2 روشه نمی تونم رم 4 گیگ بهش اضافه کنم؟ یعنی داخل دو تا اسلات حتما باید دو تا رم برابر بخوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله میشه . مشکلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed450 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed450 (16-02-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون، فقط این حداکثر 8 گیگ و فرکانس 1333 مگا هرتز رو از کجا میشه فهمید؟ تو سایت سازنده چیزی نبود
آخرین ویرایش توسط saeed450 در تاریخ 16-02-19 انجام شده است
بستگی به مدل مادربرد و نوع پردازنده دستگاه داره . باید اطلاعات دقیق بگید ولی میتونم بگم 8 گیگ رو پشتیبانی میکنه از نسل سه به الابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed450 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed450 (16-02-19)
کاربر شهرسختافزار
والا میخام این مدل رم کامپیوتر کینگستون مدل 10600 DDR3 1333MHz ظرفیت 4 گیگابایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو بگیرم، فقط میخام مطمئن بشم که به لپ تاپم میخوره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed450 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل اگر باشه ساپورت میکنه HP Pavilion g4-1235TX سامسونگ یا هاینیکس که با رم فعلی سازگار باشه
saeed450 (16-02-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks