وسن
وسترن قرمز ۳ترا
باراکودا ۴ترا
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
سلام دوستان من دنبال یه هارد برای ارشیوو هستم اول خواستم اکسترنال بگیرم پشیمون شدم
یه هارد مطمیین میخوام از وسترم خرابی زیاد داشتم البته برای قبلنه احتمال میدم مشکل از پاور بوده باشه الان رو سیستم باراکودا ۱ ترا هس
میخوام ۳نرا باشه اما باراکودا خرابی این مدلش زیاده مدل ۴تراش فرق داره ۵۹۰۰ هست
بین این ۲ کدوم اگه پیشنهادیم داشتین بگین
|
وسن
وسترن قرمز ۳ترا
باراکودا ۴ترا
وسترن اینترنال نخر من گرفتم خراب بود بازم عوض کردم بازم انگار ی مشکلاتی داره. سیگیت بخر
ببینم چی میشه یا nasیا معمولی سیگیت میگیرم
اگر دنبال هارد مطمئن هستید وسترن بلک 4ترا بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad092000 (11-06-16), mohammad- (23-06-16)
نه بابا بیکارم مگه خیلی الکی بالاس بخیال وسترن شدم کیفیاتاشو دوست ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا nas 3ترا سیگیت یا معمولی 4ترا سیگیت
|
پس با این حساب اگر میخواهی بگیری همون سیکیت بگیر چون nas کاربریش شبکه هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad092000 (13-06-16), mohammad- (23-06-16)
اول اخر سیگیت میگرم یا معمولی یا سری nasبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونم شبکس اما عمرش بالاتره
نه حس میکنم زود داغون شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرم روی سری ناس یا معمولی سیگیت هست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks