توی بیصدایی که روی دست هیتاچی نمیتونی پیدا کنی
سرعتش واقعا خوب هست + عمرش هم من تا الان مشکلی نداشتم باتوجه به اینکه بیشتر مواقع سیستم روشن هست و خاموش نمیشه

در کل اگر خواستی بگو یک تست HD Tune بگیرم بقیه هم بگیرن بعد نتیجه گیری کن
به نظر بد نمیاد ولی یک انتخاب دیگه هست که بقیه نظرشون روی اونه ! ( خودم هم نظرم از اول روی اون بود ولی از اینکه آمار سیگیت مکستور بد در رفته اصلا فکرشو نکردم ) .

سیگیت 500 واقعا حرف نداره. صداشم واقعا کمه. توصیه من اینه که سیگیت 500 بخری خودم می خوام 2 تاشونو Raid0 ببندم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی ....

Seagate Barracuda 7200.12
Samsung SpinPoint F3

فعلا بهترین ها هستند.
F3 رو بیشتر برای تکی استفاده کردن میپسندم ولی بعدا شاید جا کم اومد خواستیم یک 500 دیگه اضافه کنیم و رید که به نظرم سیگیت برای رید خیلی بهتره ولی مشکل اینجاست که هارد پر رونمیشه با یک هارد خالی رید کرد چون اطلاعاتش میپره !

سیگیت رو هستم برای تکی و 2 تایی ولی حقیقتش جرات ندارم به سیگیت اعتماد کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به نظرت میشه اعتماد کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟

پيشنهاد من نيز سيگيت هست و ديگر هيچ !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان از 100% من نظرم 80% روی سیگیت هست 10% F3 و 10% روی هیتاچی !

ولی اگر کسی میتونه به من اطمینان بده که سیگیت نامردی نمیکنه و مثل مرد همیشه تکلیف خودشو درست انجام میده من میرم سیگیت میخرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

منتظر پاسخ نهایی شما عزیزان هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید