seyed mamali (06-05-15)
درود بر اهالي
من يه هارد 3 ترا ميخوام براي آرشيو اطلاعاتم
هزينش مهم نيست
كاميپوترم بسيار كم خاموش ميشه
چي پيشنهاد ميكنيد
متشكرم
من از خاک وطن دست برندارم , که خاکش را مقدس میشمارم // اگر روزی کنند این سینه ام چاک , نخواهم داد یک ذره از این خاک
به تن کردم کفن تا جان سپارم , کفن را من مقدس میشمارم //کفن نه جامه ابر و حریر است , کفن شایسته مردان شیر است
seyed mamali (06-05-15)
|
M3RS4D 50062 (06-05-15), seyed mamali (06-05-15), Vahid_ath (07-05-15)
سري RED هم براي آرشيو كاربرد داره؟
از سيگيت معادل گرين نداريم؟
براي آرشيو فيلم ميخوام
من از خاک وطن دست برندارم , که خاکش را مقدس میشمارم // اگر روزی کنند این سینه ام چاک , نخواهم داد یک ذره از این خاک
به تن کردم کفن تا جان سپارم , کفن را من مقدس میشمارم //کفن نه جامه ابر و حریر است , کفن شایسته مردان شیر است
seyed mamali (06-05-15)
سیگیت خیر برای آرشیو نداره . سری RED بیشتر برای ورک استیشن هست . همون گرین بهترین گزینه هست اگر فقط برای آرشیو استفاده بشه . اگر قصد ویندوز ریختن روی این هارد دارید توصیه نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم هارد اکسترنال توصیه نميشه؟
امنتر از اینترناله؟
از لخاظ عمر و اطمینان به خود هارد میگم
seyed mamali (06-05-15)
اون هم گزینه خوبیه البته مدل های my book وسترن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بدون اداپتورم کار میکنه یا حتما باید باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (06-05-15)
مای بوک با اداپتوره . با ظرفیتی که شما لازم داری باید my book بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (06-05-15), Vahid_ath (07-05-15)
سلام و درود
همانطور که امیدجان فرمودند وسترن گرین از همه بهتره
واسه اون قسمت که فرمودید "کامپیوتر بسیار کم خاموش میشه" گرین میره تو Sleep و از این نظر هم خوبه
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
سلام
من به دوستم گفتم گرین بفرسته برام وسترن red فرستاده
بدم نیومد حالا نمیدونم چی میشه و چجور هاردی دراومده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks